Gå til innhold

TES: Prøv å lag ansikter til OB


Anbefalte innlegg

Jeg drev å titta litt rundt på nettet og fant tilslutt frem til denne siden. Det er hjemmesiden til de som har lagd facemaking programmet som character skapingen i OB er basert på og fungerer dermed på ca samme måte som i spillet. Desverre for dere som liker alver osv, så er det bare mulig med mennesker i programmet.

 

Demoen er gratis å laste ned, men man kan ikke lagre noe og har noen andre begrensninger. Dette er for eksempel at man ikke kan legge til hår, og SI blir stemplet i panna på en. Det man kan derimot, er å legge inn ett bilde av seg selv å få programmet til å lage ett ansikt som ligner. Deretter kan man prøve å huske sliderne og lage det samme ansiktet i oblivion :)

 

Jeg har ikke fått prøvd det selv enda, men en annen kar på nettet har det. Dette er hva han endte opp med.

 

Bilde

Endret av Qverner
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg klarte å legge hår på min, men bare kort og krøllete. På photofit kan du trykke på en av knappene til venste for å legge det til.

 

Forøvrig ble jeg skuffet over hvor utrolig lite modellen lignet på meg og bildene jeg la inn. Qverner sin var jo mye bedre.

 

EDIT: Altså, det bilder Qverner viste.

Endret av Zlimy
Lenke til kommentar

Er ikke jeg som har lagd bildet mitt :( Fant det hvor jeg fant linken til siden. Er han som tegner tegneseriene på ctrl-alt-delete :p

 

Har prøvd å lage et bilde av che guevara, siden jeg hadde et bilde av han. Ser ikke helt at det er han pga, ingen berret, kort hår, ikke noe skjegg eller bart. Men om man klarer å se bort ifra det så ligner det ^^ Kommer med bilde senere ;)

 

Får desverre ikke gjort det idag. Kanskje ikke så viktig uansett, men om folk vil se så kan jeg fikse det imorgen

Endret av Qverner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...