Gå til innhold

Big One Fresh Baked - Working as Intended?


Toset

Anbefalte innlegg

Jeg har nå laget 3 Big One fresh baked, 2 stykk av den Nacho saken og en Beef and Tomato. På samtlige har jeg fulgt oppskriften til punkt og prikke. 200 grader, nederst i ovnen, 25-30 minutter. Jeg har prøvd i ovnen rett fra frysen, og opptint. Alle 3 gangene endte det med at fyllet ble stekt og flott, men bunnen er en flat deig-kake. Kunne like gjerne spist alt fyllet og kastet deigen ut vinduet.

 

Har prøvd på 2 forskjellige ovner og får samme resultat...Noen som har noen veldig gode tips her? Synes de pizzaene er gode, men får de aldri til slik de skal være :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+piuwsgfdk

Har opplevd akkurat det samme med de nevnte typer pizza! på vanlig bigone har jeg forøvrig problem med "overvann", at den er blaut og jævlig oppå. Bruker å fikse begge disse "scenarioene" med å fyre på varmluft i 1-2 minutters tid etter den har vært inne passe lenge. Steketiden på pakken har jeg erfart at aldri stemmer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...