Gå til innhold

The Shield - Hva handler det om?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Et actiondrama som omhandler det fiktive politidistriktet Farmington, det mest kriminalitetsbelastede distriktet i Los Angeles. Vi følger detektiver, politibetjenter og medlemmene av "The Strike Team", et lite team som har som oppgave å jobbe mot narkotikamiljøet. Strike Team gir resultater, både i positiv og negativ forstand, med sin noe merkelige fremgangsmåte i sakene de er involvert i. I hovedrollen finner man Michael Chiklis som familiefaren Vic Mackey, men også den hardbarkede politidetektiven som leder The Strike Team på en måte ikke alle er like fornøyd med. Guttene på laget er som brødre, og alle passer godt på hverandre når farene lurer, enten det er gjenger, Internal Affairs eller overordnede som prøver å stikke kjepper i hjulene for Farmingtons mest fryktede guttegjeng. The Strike Team kjenner gjengsituasjonen som ingen andre, og vet akkurat hvem som handler med hva, og det er ikke ukjent for guttene å se gjennom fingrene på ting om de kan få noe ut av det selv.

 

Jeg digger det, fredrik digger det og alle jeg har snakket med som har sett det, har digget det. Det kan trygt anbefales hvis du liker røff politidrama.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QqZexW9o

:w00t:

Kan på det varmeste anbefale serien. Litt annerledes enn de andre seriene som går på tv men du blir nok positivt overrasket. En av få drama seriene som virkelig ER bra. :thumbup:

Lenke til kommentar
Serien er sjefs! Starter du på den klarer du ikke stoppe før det ikke er flere episoder å se. Så 5 sesonger på 6 dager :o.

5784388[/snapback]

Såpass ja :p enig at det er en drit bra serie, men har dog ikke fått med meg lengre enn til og med sesong 2 burde vel se resten også tenker jeg :p

Lenke til kommentar

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, jeg ELSKER Vic Mackey. :p

 

ALLE jeg kjenner som har fått en titt på The Shield elsker det, og har blitt hektet.

 

En kamerat så første episode i sesong 1, og hans første reaksjon var forståelse på hvorfor jeg elsket rollefiguren Vic Mackey så mye.

Lenke til kommentar
Noen som vet om det blir noe mer etter denne sesongen? Tror det blir bra sesongavslutning på Tirsdag (Onsdag).

5784506[/snapback]

 

Jeg har hørt at sesong 5 er "The beginning of the end".

 

Ed, totalt enig. Sesongavslutningene er bra.

Endret av fredrikrb
Lenke til kommentar

Et lite tips til trådstarter: Ikke forvent deg den samme gamle greia som går på TV2 for tiden (NYPD Blue, Pacific Blue, The District, osv).

 

The Shield er ganske så kontroversielt, og for de sartere sjeler er det hard kost. Noen vil kanskje være veldig uenig i hva det er Vic og gjengen foretar seg.

 

Uansett, det er en veldig original og god politiserie som prøver på noe nytt, og har stor suksess. Om du liker NYPD Blue, men samtidig kunne tenkt deg en ny vri kan det ikke sies annet enn at The Shield er det du har lett etter.

 

Jeg råder deg til å kjøpe fra Play.com eller Amazon.co.uk om du skal kjøpe den. Du får den mye billigere der enn i Norge. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8I4zQlayY3
Noen vil kanskje være veldig uenig i hva det er Vic og gjengen foretar seg.

5784870[/snapback]

Jeg tror de aller, aller fleste er nokså uenig med det Vic gjør i pilotepisoden :wee:

5786043[/snapback]

Ja. Har sett alle episodene som har kommet ut og sitter hele tiden med et lite dilemma.. Jeg liker ikke det dem gjør ut fra et moralsk syn, men jeg digger det dem gjør! :p

 

Jeg bare elsker serien! :w00t:

Lenke til kommentar

Ikke les om du ikke har sett første episode!

Det morsomme med hva som skjer i pilotepisoden er at dette var en bevisst greie fra produsentene, for å få oss til å hate Vic som person. I promoteringen før serien ble det fokusert veldig på Terry sin figur, og alle trodde han var en av hovedrollene, og at man før serien begynte hadde fått et forhold til ham. Så når Vic drepte ham fikk man et sjokk og et slag hatforhold mot ham. Morsom måte å gjøre det på.

Endret av fredrikrb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...