Gå til innhold

Hjelp til og sette sammen et vannkjølings sett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det er det jeg har prøvd å få fram og. kjøpe ett mist economy med dobbel eller trippel raddis og sleng på den skjermkort kjøleren. havner rett under eller rett over 2k

vil du svi av mere penger er det bare å gå for de litt dyrere settene!

Lenke til kommentar

Trippel radiator er snadder det, men veldig lett å glemme at en viktig grunn til økt kjøling blir den ekstra vifta. Har faktisk testet litt (trippel radiator med 0 vifter, 1 vifte aktiv, 2 aktive, og til slutt 3 aktive). Endte opp med å kjøre alle 3 på lavest overhodet mulig. Samtidig litt kjedelig hvis da viftene ikke vil starte på annet enn 7v, men kan skrus ned til 5v.

Lenke til kommentar

her er ett eksempel på en shroud, sikkert ett bedre ord på det men kom ikke på noe annet!

 

fordelen med shroud er at man får litt avstand til radiatoren, da minsker du dødsonen under vifte motoren og får en smule mindre støy!

btw det mest effektive er å la vifter suge lufta gjennom radiatoren, ikke presse den igjennom....

 

edit: en annen fordel er f.eks hvis man har en litt brei radiator slik som kansje 15cm så kan man med tilpasset shroud utnytte hele radiator overflaten istede for bare akkurat der vifta er!

post-15532-1143128810_thumb.jpg

Endret av eXa
Lenke til kommentar

Nei, testet ikke med avstand/shroud/"oppsamler", hadde garantert hjulpet. Kjenner til prinsippet, det fungerer som bare juling! Kjører det på selve kabinettet (har en gammel dualrig som trenger litt ventilering), til og med på XBox'en som er modifisert :)

Lenke til kommentar

En lowtech måte å lage en fin "buffersone" for viftene på kan være å ta en like stor vifte du ikke bruker og aldri ønsker å bruke, ta ut innmaten (klippe ødelegge knekke) og kun la ytterveggene være igjen. Monter først den, og deretter selve viften :) Har noen MIST vifter jeg tenkte å gjøre det på .... ... .. .. .

Lenke til kommentar

det er en mulighet det! men hvis du har en heatercore er ikke det like ideelt, en shroud er der ikke bare for å fjerne dødsonen under vifte motoren men også utnytte hele arealet helt ut til kantene\hjørnene!

 

hvis du driter i utseende kan du klare det fint med litt papp! jeg kan vise noen bilder av det etter helga!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...