Gå til innhold

TES: Aspekter jeg håper er med i Oblivion


Anbefalte innlegg

Jeg håper på å kunne bli uber med en ren magiker.

 

Plus at jeg slipper å høre på masingen (tomprat, bakgrunnsstøy) fra NPCer hvis jeg velger det vekk. Bare prøv å besøke Mages Guild i Sadrith Mora og gå mellom de to Breton kvinnene hvis du har litt høy rank / reputation. Ofte sier de akkurat samme ting, i samme stemme, og nesten samtidig. Og hvis hun Altmer kvinnen også begynner å bli "hyggelig", da er det bare Boots of Blinding Speed som redder :tease: . Nettopp på grunn av slike velger jeg ofte å spille uten headsett på.

 

Og selvfølgelig guilds. Hvis jeg er sjefen, da er de MEG som bestemmer, hvem som blir kastet ut av guilden og hvem som får lov å bli. Ellers blir det som i dag - jeg dreper Sjoring Hard-Heart, blir sjefen i Fighters, så tar jeg et sverd som tilhører en medlem - og BANG - er jeg ute av guilden. Hadde jeg hatt lavere rank, så kunne jeg gått til sjefen for å "make amends", men ikke når jeg selv er sjefen. Latterlig! Enda verre med Temple - jeg krangler litt med hvilken som helst Ordinator, for eksempel, angriper Her Hand etter Almalexias død i Tribunal, og så er jeg ute.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg fikk en god ide! At man velger en dag/dato å ha bursdag på, så fikk man gaver/penger av venner. :D

5750755[/snapback]

 

 

Usaklig?? ^^

5750757[/snapback]

 

Fordi?

 

Feil formulert?

5750837[/snapback]

 

feil formulert?? nei... har bare ingenting med morrowind eller oblivion :p

Lenke til kommentar

Jeg ønsker at når du velger å betale for deg når du blir tatt av en vakt, så mister du ikke samtlige stjålne items, eller alle items du har funnet i dungeons/etc. Vakten bør kun fjerne items vedkommende vet er stjålet.

Endret av MiSP
Lenke til kommentar
Jeg fikk en god ide! At man velger en dag/dato å ha bursdag på, så fikk man gaver/penger av venner. :D

5750755[/snapback]

 

 

Usaklig?? ^^

5750757[/snapback]

 

Fordi?

 

Feil formulert?

5750837[/snapback]

 

feil formulert?? nei... har bare ingenting med morrowind eller oblivion :p

5750916[/snapback]

 

Han meinte at man velger ein bursdags-dato i spelet, og får penger av venner på bursdagen. Er enig, det hadde vore kult.

 

Noke eg håper på er at man kan gå på restaurant/bar og bestille mat og drikke. Og at man kan ta quest sammen med andre personer.

Lenke til kommentar
Han meinte at man velger ein bursdags-dato i spelet, og får penger av venner på bursdagen. Er enig, det hadde vore kult.. Noke eg håper på er at man kan gå på restaurant/bar og bestille mat og drikke. Og at man kan ta quest sammen med andre personer.

5753540[/snapback]

 

Rolig. Er ikke Elder Scrolls: The Sims dette her :p. Men alt som er med på å skape steming i spillet er bare positivt. :thumbup:

Endret av brsseb
Lenke til kommentar
Plus at jeg slipper å høre på masingen (tomprat, bakgrunnsstøy) fra NPCer hvis jeg velger det vekk. Bare prøv å besøke Mages Guild i Sadrith Mora og gå mellom de to Breton kvinnene hvis du har litt høy rank / reputation. Ofte sier de akkurat samme ting, i samme stemme, og nesten samtidig. Og hvis hun Altmer kvinnen også begynner å bli "hyggelig", da er det bare Boots of Blinding Speed som redder  :tease: . Nettopp på grunn av slike velger jeg ofte å spille uten headsett på.

5750819[/snapback]

Jeg tror nesten du kan garantere at det blir enda mer av det i Oblivion, siden tidlige reviews virker enige om at radiant AI´en fungerer mer eller mindre som en repeditiv tullpratgenerator. Dessverre. :(

 

Uansett.... Jeg har spillt alle Elder Scrolls spill(Utenom mobilspillene) siden Arena, og det meste jeg ønsket meg etter Morrowind synes å være med:

 

- Hester er tilbake.

- Åpningstider for butikker er tilbake(endelig noe vits å være tyv igjen).

- Instant travel er tilbake.

- Sniking er forbedret.

- Slåssing er forbedret.

- NPC´ene går rundt og gjør på ting.

- Fysikkmotor.

 

Det eneste jeg savner er at klatring skal komme tilbake. Men det gjør det nok ikke. Gleder meg som en liten unge likevel. Nå må jeg bare få nok penger til en Xbox360.

Endret av Niskivara
Lenke til kommentar

gleder meg til å snike meg inn i hus om natta og stjele ting mens npc'ene ligger og snorker 2 meter fra deg.

 

Edit. Hadde vært morsomt om NPC'er av og til gikk i søvne eller snakka i søvne.

Endret av bte
Lenke til kommentar
drømmen hadde også vært at hvis man foreksempel.... jeg husker da jeg ble knight of the imperial dragon... i morrowind så kunne man gå til en vanlig trooper...og han kunne si "why  are you not at your post" eller en vanlig knight...eller hvilken som helst rang og de behandlet deg som du nesten ikke var medlem av guildet en gang....

 

håper at man kan gå forbi guild members og de refererer til rangen din og saluderer deg proporsjonalt med den rangen du har osv.... som f.eks

 

"yes sir!" og går opp i rett foran deg :) glise

 

eller "good morning conjurer"....hvis man har den rangen i mages guild f.eks...

 

håper også at de gjør noe sånn at folk bruker navnet ditt...i dialog ikke i tale...det tror jeg ikke er mulig

5750367[/snapback]

Jau, sånn burde det absolutt vere. Det var ein av dei tinga eg likte best i Gothic 2. I byrjinga var eg ein ganske uvesentleg person, og vart behandla deretter. Seinare var det meir "Yes, honorable magician" og "Yes, of course...forgive me, reverend magician". Og det skulle berre mangle. Det blir for dumt dersom NPC-ar av lav rang snakkar til ein mektig trollmann med fleire drakar på samvitet som om han fortsatt livnærte seg av å gjere tilfeldig gardsarbeid og springe små ærend for handelsstanden.

 

Kay

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...