Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Min Audi a4 1.8T


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takker takker :blush:

 

Nå mangler jeg bare Eksosanlegg, skal kun bytte bakpotta og fjerne kat. Planen var 2x2.5 toms enderør krommet. Noen andre forslag? Vil ikke ha et stort 3.5 toms, det blir litt for japse etter min smak.

 

edit: Å helst minst mulig lyd, man skal høre turboen og wastegaten :D

Endret av Hyrlen
Lenke til kommentar

Hyrlen, fattern hadde samme bil som deg en gang i tiden. Den var chipped med effektanlegg, og det effektanlegget passet utrolig bra til bilen.. 2x2.50 tommers tror jeg. Ikke noe bøy på rørene, bare rett ut. Gav en ganske så "mild" lyd. Fadern var av samme oppfatning som deg, at man skulle høre turboen :p

Lenke til kommentar

Meget pen bil :thumbup:

De felga passet kjempebra. Godt å se at noen ikke lesser bilen full av plastikk :) Går altfor mange nedlasta i plastikk A4er :p Hehe. (ikke rettet mot noen spesiell bil eller person)

 

Det er sikkert veldig dyrt, men eksosanlegg i fra den gammle RS4en kunne jo ha blitt stilig på denne bilen :) Ellers så har jo Remus en del tøff anlegg og. To ovale potter, en på hver side, kunne kanskje ha vært noe? :)

Jeg synes det passer med litt chrom detaljer på en mørk bil. Kanskje blanke sidespeil og chromlister rundt vinduene hadde vært noe? :) Men du må jo fikse bilen din som du vil ha den :yes:

Lenke til kommentar

Helt enig Riegerstylet og kercherstylete A4 mener jeg er fælt og oppbrukt. Rs4 fanger er hvertfall oppbrukt.

 

Problemet med og ha to potter på hver side er at jeg må da kjøpe ny bakfanger siden utsparringen er så stor. Eller jeg må gå opp til 2x3toms", å det blir jo litt svært. Har tenkt på noe alla Rs4 eksosanlegg ja, men orginalt er ekstremt dyrt.

 

Chrom detaljer er på planleggingstadiet. Speil er notert, lister blir jo slike lime greier så det blir ikke helt det jeg vil ha. Planen var speil og dørhåndtak.

 

Har planer om og ta lakk behandling og full rens av interiør, pris blir vel ca 5000. Så viste ikke hva jeg ville prioritere først...

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Takker takker, jeg har aldri målt. Med min kjøring er det sikkert ekstremt, blir mye bykjøring siden jeg bor rett ved sentrum. Men klarer jeg og holde foten slapt på gasspedalen er det ikke så avskrekkende. Skal måle når jeg får neste lønning :blush:

 

-Jeg skiftet Bryter til soltaket, å feilen var der fortsatt :wallbash:

 

Soltaket hever seg, men går verken opp eller igjen. Må sveive det ned igjen, noe som virkelig ikke tar seg ut. Jeg lurer på om jeg har dårlig kontakt en plass, men hadde lite lyst til å rive ned hele taktrekket for å finne det ut. Noen råd ?

Lenke til kommentar
Takker takker, jeg har aldri målt. Med min kjøring er det sikkert ekstremt, blir mye bykjøring siden jeg bor rett ved sentrum.  Men klarer jeg og holde foten slapt på gasspedalen er det ikke så avskrekkende. Skal måle når jeg får neste lønning  :blush:

 

-Jeg skiftet Bryter til soltaket, å feilen var der fortsatt :wallbash:

 

Soltaket hever seg, men går verken opp eller igjen.  Må sveive det ned igjen, noe som virkelig ikke tar seg ut. Jeg lurer på om jeg har dårlig kontakt en plass, men hadde lite lyst til å rive ned hele taktrekket for å finne det ut. Noen råd ?

6189645[/snapback]

 

Virker som om det er dårlig kontakt en plass ja. Mulig det går ann å søke seg fram til feilen? :hmm: Det du kunne ha gjort var å reise innom en VAG verksted å høre hva dem tror det er. Hvis dem gidder å gi deg noe svar på det uten at man må bestille verkstedtime :p Men det er det eneste jeg kommer på i farta du kan gjøre :)

Sier det igjen, en meget pen bil du har :thumbup:

Lenke til kommentar
Ser svært bra ut bilen din nå, spesielt med S4-front.. :)

 

kremt; Syns også girkassa i A4 er genial, med så kort spake, og "kort" overføring. Kjørte mye A4 før, og savner kassa sammenlignet med den som er i Golf 3..

6195096[/snapback]

Golf er jo som et spett i forhold :hrm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...