Gå til innhold

Anbefaling av skjermkort


Blace

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøp det billigste kortet du kommer over. For eksempel Club3D Geforce 7800GS 256MB til 2 595,-

Hvis støy er svært viktig for deg bør du uansett skifte original kjøleren med en som er bedre. For eksempel Arctic Cooling NV Silencer 5 til 225,-

Edit: det kan hende jeg tar feil her angående kjøleren. På sidene til arctic cooling er 7800 serien oppgitt, men kun for PCIe.

Endret av Dr.Ittsekk
Lenke til kommentar

7800GS er jo det beste her.. men jeg mistenker sterkt at CPU blir en flaskehals så dersom det er å vurdere er kansje ett X-850XT til 2k å vurdere for så å kjøpe en ny/brukt CPU. regner med at det er Socket 478 så det skulle nok være ganske enkelt å oppdrive en 3200Mhz for en rimelig penge?? har ikke spesielt peiling på Intel siden jeg er gamer og derfor holder meg til AMD men selv om intel ikke er opptimalt til spill gjør de fortsatt jobben sin og medmindre du har klokket prosessoren din tror jeg du vil merke forskjellen :

=)

Lenke til kommentar

Hvilket kort endte du opp med?

Jeg har en nogelunde lik pc som deg, med en tydeligvis busta radeon9800pro (skjermen er full av ting den ikke burde være full av, nå også i 2d).

 

Må derfor ha et nytt kort og vil helst ikke ha samme type av forståelige grunner, selv om dette kortet har gjort sin plikt en god stund nå, men nå har både radeon kortet på laptopen og nå den stasjonere hatt samme endelikt, så tenker egentlig det er på tide å gi nvida en sjanse igjen. (Mener jeg hadde en geeforce 7700 eller noe i sin tid?).

 

Svar med tips om et gunstig kort til msi neo875p/p4-2.6, (agp), mottas med takk!

Endret av duveit
Lenke til kommentar

Trodde først problmetet var støv i GPUvifte, og at det løste seg etter å rengjøre den, men det viser seg at det var litt i seneste laget, for blir den varm nå så gjenoppstår problemetet, helt likt som på laptop i sin tid, irriternde og unødvendig, burde ha støvsugd pc'en oftere.

Endret av duveit
Lenke til kommentar

du skal være litt forsiktig, din cpu er nok en flaskehals, men du har iallefall ok ram.

så du vill nok ikke trekke en 7800gs , det vill være bedre alt det andre men iforhold din cpu. hadde klokket 2.3- 2.4 ikke samme ram, og mindre fsb, jeg tripplet med amd for å si det sånn+ rask ram. så kikk etter et brukt 6800 hold deg innenfor 1500 kr, evt klokk din cpu 100-300mhz. 6800 er bra nok det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...