Jump to content

sycho

Medlemmer
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)

About sycho

 • Birthday 04/27/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får aldri erstattet headsett når miccen ikke holder mål. Jeg er hvertfall ikke interessert i å spytte ut 4300kr og være avhengig av ekstern mic. Ekstern mic er herk.
 2. Og her sitter jeg med ett 1060 og kjører alle spill jeg spiller i over 60+ fps på 1080. Merkelige greier gitt Trenger ikke alt på Ultra + RT vet du. I mitt tilfelle handler det kun om frames. Jeg spiller _bare_ online FPS-spill og da er høy fps kritisk for en god opplevelse.
 3. Etter skuffelsen jeg satt igjen med etter å få teste 3060 så vil jeg nok tro at de som kjøper dette ender med å rive av seg håret. Makan til traust performance har jeg ikke sett på lenge i en ny generasjon. Selv et 3060 sliter i 1080p.
 4. Netshop husker jeg godt. Dem la alltid med en Lion når man handlet for mer enn en viss sum
 5. Så spillet har gått fra å hete PlayerUnknowns Battlegrounds (PUBG) til PUBG:Battlegrounds? Logisk navneendring =D
 6. "Noen tips hvordan man får tak i Norge? Vil gjerne ha en før høstmørket kommer. Og jeg vil ikke kjøpe av en scalper." Hvis du ikke vil kjøpe til overpris så er det ikke annet å gjøre enn å sitte pal foran pcen/mobilen hele dagen, dessverre. Skulle stått hva jeg svarte på over her, men det var visst ikke så nøye ifølge svarboksen 🤣
 7. Disse anmeldelsene kommer jo lenge før produktet blir lansert for allemann uansett? At du er glad i å vente med å hoppe på bølgen når det kommer noe nytt, er en avgjørelse du selv har tatt. Se på markedet for "fancy" sneakers. Der er det heller ikke sko å få kjøpt i butikken med mindre man står 10t+ i kø før butikken åpner. Er etterspørselen større enn tilgjengeligheten, ja da er det ikke varer å få kjøpt i butikk. Da må man ty til Finn, Facebook eller liknende. Jeg kan også nevne et enda bedre eksempel. Se på Finalmouse. Hvor mange får kjøpt den musa til MSRP? Dem gjør dette bevisst, dog. Ja, det er rått, men det er faktisk slik det har blitt i samfunnet idag.
 8. Hvorfor blir du sjokkert av å se så mange kort på Finn? Når markedet er så dårlig som det er blir det sånn. Bare se på "designersneakers". Samme greia der. Folk står i kø 14t utenfor butikk for å kjøpe et par som ikke er deres størrelse engang. Kun for å selge videre.
 9. Salgsannonse? Er det takka for å hjelpe andre uten kort? Hahahaha fy faen 🤣😅🤣😅
 10. Jada. Får lagt i handlekurven hver gang, men jeg får aldri fullført kjøpet 😂
×
×
 • Create New...