Jump to content

sycho

Medlemmer
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sycho

 1. Får aldri erstattet headsett når miccen ikke holder mål. Jeg er hvertfall ikke interessert i å spytte ut 4300kr og være avhengig av ekstern mic. Ekstern mic er herk.
 2. Og her sitter jeg med ett 1060 og kjører alle spill jeg spiller i over 60+ fps på 1080. Merkelige greier gitt Trenger ikke alt på Ultra + RT vet du. I mitt tilfelle handler det kun om frames. Jeg spiller _bare_ online FPS-spill og da er høy fps kritisk for en god opplevelse.
 3. Etter skuffelsen jeg satt igjen med etter å få teste 3060 så vil jeg nok tro at de som kjøper dette ender med å rive av seg håret. Makan til traust performance har jeg ikke sett på lenge i en ny generasjon. Selv et 3060 sliter i 1080p.
 4. Netshop husker jeg godt. Dem la alltid med en Lion når man handlet for mer enn en viss sum
 5. Så spillet har gått fra å hete PlayerUnknowns Battlegrounds (PUBG) til PUBG:Battlegrounds? Logisk navneendring =D
 6. "Noen tips hvordan man får tak i Norge? Vil gjerne ha en før høstmørket kommer. Og jeg vil ikke kjøpe av en scalper." Hvis du ikke vil kjøpe til overpris så er det ikke annet å gjøre enn å sitte pal foran pcen/mobilen hele dagen, dessverre. Skulle stått hva jeg svarte på over her, men det var visst ikke så nøye ifølge svarboksen 🤣
 7. Disse anmeldelsene kommer jo lenge før produktet blir lansert for allemann uansett? At du er glad i å vente med å hoppe på bølgen når det kommer noe nytt, er en avgjørelse du selv har tatt. Se på markedet for "fancy" sneakers. Der er det heller ikke sko å få kjøpt i butikken med mindre man står 10t+ i kø før butikken åpner. Er etterspørselen større enn tilgjengeligheten, ja da er det ikke varer å få kjøpt i butikk. Da må man ty til Finn, Facebook eller liknende. Jeg kan også nevne et enda bedre eksempel. Se på Finalmouse. Hvor mange får kjøpt den musa til MSRP? Dem gjør dette bevisst, dog. Ja, det er rått, men det er faktisk slik det har blitt i samfunnet idag.
 8. Hvorfor blir du sjokkert av å se så mange kort på Finn? Når markedet er så dårlig som det er blir det sånn. Bare se på "designersneakers". Samme greia der. Folk står i kø 14t utenfor butikk for å kjøpe et par som ikke er deres størrelse engang. Kun for å selge videre.
 9. Salgsannonse? Er det takka for å hjelpe andre uten kort? Hahahaha fy faen 🤣😅🤣😅
 10. Jada. Får lagt i handlekurven hver gang, men jeg får aldri fullført kjøpet 😂
 11. Supert. Da er det som jeg mistenkte.. Takk for tilbakemelding 👍 EDIT: Kortet hadde forventet levering 23.04 når det ble lagt ut 08.04. Du fikk ditt for snart 2 uker siden?
 12. Noen som har fått bekreftet leveringsdato eller enda bedre, levert sitt ASUS Radeon RX6800 XT TUF Gaming OC 16GB fra NoN den 08.04? Fikk mail nr2 med ubekreftet leveringsdato idag...
 13. Du var heldig der ja. Jeg så det ikke før linken hadde ligget i et kvarters tid og da er det alltid for seint
 14. Blant de beste ja. Det er mange på toppen. EVGA FTW3 (Ultra), vannkjølte FTW3 EVGA, Palit Gamerock OC, Gainward Phantom GS, SUPRIM, Gigabyte Aorus Extreme og Colorful Neptune OC (lykke til med å få tak i det her).
 15. Jeg ville tatt en titt på videoene til O!Technology på tuben. Han viser klart og tydelig hvilke kort som er verdt å ha og hvilke man burde styre unna. Det er ikke kun ROG, Master og SUPRIM som er verdt å ha. Han har også delt opp kortene i tiers. Veldig oversiktlig og greit 👍
 16. Grattis! Med dagens marked hadde jeg glatt lagt det ut på finn 🤣
 17. Jeg har kun 2 forskjellige 3060 i ordre og fikk 2 meldinger 👍
×
×
 • Create New...