Gå til innhold

Asus A8N32 og A8N Premium, forskjellen er?


Simkin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forskjellen på de to korta er at A8N32 har 2x PCIe 16x til skjermkort, kontra A8N som bare har 2x PCIe 8x til skjermkort. Ellers er det liten forskjell på korta. Har du ikke tenkt på å kjøre SLI, kan du like godt spare noen lapper på å kjøpe A8N istedet :)

Endret av enl
Lenke til kommentar

Er vel bedre strøm-del på a8n32 også. 8phase eller hva den heter. Er mer stabil og skal visstnok klare å klokke mer pga. dette. Jeg fikk i allefall klokket ekstra i forhold til mitt Deluxe kort, uten å nødvendigvis ha noen sammenheng i forhold til Premium kortet.

 

Jeg er i allefall meget fornøyd med a8n32, anbefales!

 

Mvh

MajorP

Lenke til kommentar

En ting som kan være værdt å nevne med 32 kortet er at hvis du kjører Sli blir det ikke plass til et ekstra PCI kort. Så hvis du da sitter på et TV kort eller et High end lydkort så har du et problem.

 

Det postivie med AN32 kortet er at du kan gi høyere vcore enn 1.5 på dobbeltkjerne CPUer dette gir en noe økt mulighet ved overklokking.

 

Derimot må jeg si at Premiumkortet er det mest stabile kortet jeg noensinne har eid. Har kjørt en Opteron på 3.15ghz med vannkjøling i flere måneder nå uten en eneste tegn til ustabilitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...