Gå til innhold

Hva vil egentlig Messenger-produsentene?


Bergenga

Anbefalte innlegg

Så for noen dager siden at Trillian 1.0 var kommet, endelig. Men så så jeg at de skulle ha 25 dollar i året eller noe sånt, og da var det jo bare å drite i det.

 

Så så jeg her på HW at MSN 8 kom snart, og prispolitikken der var jo ikke akkurat brukervennlig. Det utgår på livstid at jeg liksom skal betale 5-10 dollar i måneden bare for å bruke et sånt knøttlite program. Så klart slipper man jo all reklame, men det er jo uansett bare å bruke Trillian da.

 

Skjønner ikke at de folka skal klare å beholde kundene sine når de setter prisene så høyt. Heldigvis har ikke ICQ meldt om noe sånt ennå, men jeg frykter de kommer til å gjøre det. Enden på visa blir vel at folk går tilbake til IRC og e-post istedenfor, som så klart alltid kommer til å være gratis.

Det kan jo så klart hende at MS begynner å ta betalt for Hotmail, men det gjør meg ingenting. Hotmail var totalt ræva selv før MS kjøpte det opp for en del år tilbake, og det finnes nok av konkurrenter som er minst like "bra". Jeg for min del kommer aldri til å bruke nettbasert e-post bortsett fra på ferier og andre anledninger når jeg ikke har min egen PC.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For flere år siden raste det en debatt om at ICQ skulle gjøres til betalings-program.

Brukerne ble så sinte på icq.com at de bomba dem med email helt til de ombestemte seg. Kanskje det kan hjelpe med MSN 8 også :razz: Billegutten lar seg vel ikke knekke av sånt folkelig visvas tenker jeg.

 

Er icq-bruker siden icq'98

Lenke til kommentar

Du har nok lest litt feil.

De skriver på siden sin at trillian vil være gratis i all evighet... Dersom du derimot har lyst til å støtte utviklerne av dette fantastiske produktet har de nå lansert trillian pro versjonen, som har en del ekstra greier, som i allefall jeg ikke trenger, men som skal sikre at utviklerne har penger til salt de maten de også... De vil fortsatt utvikle den gratis trillian versjonen også, så vi litt gnitne brukere har ingenting å frykte :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...