Gå til innhold

HTML koding: hvordan få siden søkbar


andreas76

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Da må du visst registrere den hos Google, tror jeg.

 

Husk at google slår hardt ned på meta koder, så vis du har meta koder, mens google ser over siden, så får du aldri mer tilgang til google med det domene du har det på.

5649034[/snapback]

eh.... hvor du har fått dette fra?

Lenke til kommentar

Er egentlig ikke noe særlig poeng i å registrere siden sin manuelt. Google rangerer siden din etter hvor mange sider som linker til den, og kvaliteten på disse sidene.

  • Legg ut lenker til siden din på sider som allerede har høy PageRanking hos Google. Signaturen din her på diskusjon.no er et fint sted å starte.
  • Skriv semantisk og gyldig (x)HTML. Google liker det godt, og setter godt kodede sider høyere enn andre. Tabeller skal ikke brukes til design (kun tabulære data) osv...
  • Ha innhold som er relevant til søkeordene du vil at siden din skal komme opp på hos Google. Kvalitetsinnhold, that is.

Og så vidt jeg har fått med meg er det pur bullshit at Google svartelister sider som bruker meta-taggen til å beskrive siden sin skikkelig. Google bruker bare ikke innholdet i disse. Derimot svartelistes du hvis du misbruker meta-taggen ved f.eks. å legge inn masse populære søkeord som ikke har noe med siden din å gjøre i det hele tatt (type "porn", "games", "free", "download" osv).

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...