Gå til innhold

Auto Assault - Ser du frem til det?


Anbefalte innlegg

En post-apokalyptisk verden, lukten av svidd gummi, og lyden av brutal kamp i det fjerne. Jepp, dette spillet har det meste!

 

Jeg spiller BETAen av dette spillet, og må si det virker fryktelig lovende. Jeg var jo en av de som elsket gode gamle Carmageddon (nei, ikke de nye søpleutgavene, men det aller første), så jeg var kanskje dømt til å elske dette spillet også.

 

Jeg må si jeg liker det meste med dette spillet etter å ha spilt denne "Road Rage Weekend". Grafikken er vel kanskje ikke state of the art, men det er den jo aldri på et online-spill. Selve konseptet er vel det som tiltaler meg mest (Se de første linjene i innlegget for det viktigste :p)

 

Her er linken til hovedsida: Auto Assault - EU

 

Er det flere som spiller dette, eller skal begynne?

Og hva synes dere om det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Registrerte meg på beta testen. Fikk en mail om takk for at du registrerte deg og sånt. Men fikk aldri cd-nøkkelen eller noe. Kan du forklare om hva jeg skal gjøre? Please!

 

Oppdatering: Holy YES! Fikk cd-key, men hvor laster jeg det ned ifra?

 

** Innlegg er redigert slik at masse tekst ikke lenger er delt opp i en haug med linjer. Har også redigert inn et annet innlegg som ble postet rett etter dette, av samme bruker - TST **

Lenke til kommentar
Holy YES!

 

Fikk cd-key, men hvor laster jeg det ned ifra?

5648899[/snapback]

Du kan trykke på rediger knappen vet du for å redigere innleggene dine, er ikke noe vits å legge inn et innlegg rett etter at du allerede har lagt inn et.

 

Nok OT, har sett litt på dette spillet, men vet ikke helt om dette er et spill for meg, for vente å se når det kommer ut om hva jeg gjør.

Lenke til kommentar

Spilte auto-assault betaen gjennom fileplanet. Spillet bruker samme grafikkmotor som City of Heroes/villains og det ser ikke estetisk pent ut. I et bilspill er deg morro når det er flyt på kjøringen, og når det faktisk føles som om bilen ruller rundt på fire hjul. Auto assault lider av det lille problemet at det har minst 200 ms (spilte på euroservere), og at bilene føles som om de glir bortover bakken, siden fysikken ei er tilstedeværende, eller ihvertfall dårlig lagd.

 

Selve kampene er også kjipe som faen. Man kjører rundt i ring med auto-lock på mostanderen helt til han dør, så er det over til neste mob. Spillopplevelsen var ikke akkurat det motsatte av å helle malingsfjerner på åpne sår.

Lenke til kommentar
. Auto assault lider av det lille problemet at det har minst 200 ms (spilte på euroservere), og at bilene føles som om de glir bortover bakken, siden fysikken ei er tilstedeværende, eller ihvertfall dårlig lagd.

 

Da er det vel heller linja di det er noe galt med, for dette er problemer jeg aldri har hatt.

Kampsystemer er laget slik at du får skikkelig action-følelse. Så hvis du bare kan kjøre i ring og skyte, så burde du kanskje bevege deg til litt hardere motstandere? Det finnes flere steder enn startsonen.

Da det gjelder fysikken så synes jeg den funker fint i et spill som dette. Husk at det ikke skal være helt realistisk. Vil du ha realisme, gå og spill Gran Turismo.

Lenke til kommentar

Tviler på at det er noe galt med linjen min, ettersom jeg eksempelvis spilte BF2 med 30 ms nettopp. Jeg hadde samme problem med City of Villains, der pingen var fæl, på tross av at det var servere hostet i europa. Jeg antar at plaync bruker samme servere for alle spillene deres.

 

Problemet var ikke nødvendigvis at motstanderne var for lette/vanskelige, problemet var nok heller det at kampsystemet sugde unavngitte ekskrementer. At man kjørte i ring med auto-lock er bare et eksempel på dette, siden det ikke ville hatt noe å si om jeg sto stille eller ikke.

 

Fysikken funker kanskje fint til en mmorpg standard, men da viser det isåfall seg at denne standarden ikke er høy nok for et spill som eksklusivt skjer bak rattet på en bil, siden det føles grusomt ut å kjøre.

Greit nok at du sammenligner med realistiske bilspill, men FYI så har jeg ikke rørt et bilspill siden NFSU, så det er ikke noe jeg er opptatt av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...