Gå til innhold

VG artikkel om snømåking


Sir Winston

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg sitter å leser VG Nett nå og måtte le da jeg leste dette:

 

Roar Rønning, avdelingssjef for ortopedi og kirurgi ved sykehuset, har aldri opplevd lignende skadeoboom som følge av snømåking.

- Vi synes det er flott at det informeres om faren ved snømengder på hustak. Samtidig ser vi at det er nødvendig å informere om faren ved å måke takene, sier han til avisa.

 

- Sikre dere med tau

 

Overbrannmester Magne Marstein i Lillehammer- og Øyer Brannvesen oppfordrer nå de lokale huseiere til å være varsomme og sikre seg med tau. Også avdelingsoverlege Rønning understreker at det er viktig å sikre seg.

 

- Fall fra relativt små høyder kan forårsake alvorlige skader, selv om risikoen for større skadeomfang øker med høyden. Mange har lett for å glemme hva som kan være under snøen, ofte is eller hardpakket snø fra måkingen på taket, sier Rønning til Gudbrandsdøl Dagningen.

 

Fruen på handletur

 

En mann fra Vest-Oppland er muligens blant de mest uheldige snømåkerne. Han måkte taket og sikret seg med tau festet i tilhengerfestet på bilen sin. Det gikk strålende - helt til fruen fant ut at hun skulle kjøre og handle..

 

Hahahaha :lol:

 

Kilde: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=137180

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...