mushi Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Jeg var på butikken og da jeg kom hjem var jeg litt "opptatt" så jeg glemte å legge det i kjøleskapet, klokka var da ca 5. Når jeg hadde lagt meg (kl 1) kom jeg på kjøttet å la det i kjøleskapet. Det var kjøttdeig av svin, hvis det har noe å si. Magen min er ikke så kresen på bederva kjøtt, men typens er værre, og orker ikke gå rundt i "do-lukt" hele helga. Kan jeg mekke taco av kjøttet idag, eller må jeg kjøpe nytt?
czr Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Det går sikkert bra hvis det var skikkelig vakumert, og du steiker det godt.. Men hvis kjøttet har blitt brunfarget og lukter søtt, så ville jeg kastet det.
valentino Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Kjøttet er best og mørest når bakteriene har fått jobbe litt med det. Det går helt fint at der er blitt litt mørkere, men dersom det er blitt sleipete bør du vurdere om du vil ete det. For å få bort den sleipete overflaten kan du skylle det med eddikvann, og om det ikke virker surt da så kan det gå greit. mvh. Valentino
underground Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Ville lagt det i sola et par uker i tillegg jeg. Bare ha på godt med krydder så er det akkurat som ferskt.
kimman Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Det går så bra så, bare kos dere med tacoen ikveld!
mushi Skrevet 17. februar 2006 Forfatter Skrevet 17. februar 2006 Tusentakk! Har bare en kokeplate, så det blir tacochips ved siden av Ikke greit å flytte
Suncurtain Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Hmm, du bør nok vurdere om du kanskje skal legge det i en klam plastpose bak kjøleskapet, det tar helt knekken på mugg og rote, og så smaker det jo så godt etterpå, litt ekstra "krydder" vet du.
mushi Skrevet 17. februar 2006 Forfatter Skrevet 17. februar 2006 Har spist taco nå. Vi får vente å se hvordan det går med magen Smakte litt "uvandt" men regner med at det var fordi jeg spiste svin og ikke okse-kjøttdeig. Første gang jeg prøvde det.
Neophus Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Det går sikkert bra hvis det var skikkelig vakumert, og du steiker det godt..Men hvis kjøttet har blitt brunfarget og lukter søtt, så ville jeg kastet det. 5619850[/snapback] De fleste kjøttdeiger blir brune mye fortere enn de blir dårlige nå til dags, siden det røde fargestoffet ble ulovlig.
Suncurtain Skrevet 17. februar 2006 Skrevet 17. februar 2006 Har spist taco nå. Vi får vente å se hvordan det går med magen Smakte litt "uvandt" men regner med at det var fordi jeg spiste svin og ikke okse-kjøttdeig. Første gang jeg prøvde det. 5621262[/snapback] Ta nå endelig ikke for hardt i i skiløypene før du vet effekten på magen
mushi Skrevet 17. februar 2006 Forfatter Skrevet 17. februar 2006 Har spist taco nå. Vi får vente å se hvordan det går med magen Smakte litt "uvandt" men regner med at det var fordi jeg spiste svin og ikke okse-kjøttdeig. Første gang jeg prøvde det. 5621262[/snapback] Ta nå endelig ikke for hardt i i skiløypene før du vet effekten på magen 5621319[/snapback] ikke noe problem, står ikke på ski
BeFs Skrevet 20. februar 2006 Skrevet 20. februar 2006 Er vel værre om kjøttet blir grått, da bør det ikke spises. "Kjøttet er best og mørest når bakteriene har fått jobbe litt med det." Joda.. Men det skal ikke mørnes i noe mer enn 0-12C .. Og det gjelder forsåvidt ikke kjøttdeig, da den er best om den ikke er mørnet, for den prosessen skjer når man steker det. Men ikke det er noe galt med det hvis det ligger i en lufttett pakke i noen timer. Er jo ofte at man gjerne tar opp kjøtt fra fryseren og legger det på benken til dagen etterpå.
Flygg Skrevet 21. februar 2006 Skrevet 21. februar 2006 du kjenner jo med en gang på lukten om kjøttet er bra ellere ikke
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå