Gå til innhold

Er Efedrin noe særlig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er veldig mye som er forbudt i Norge som er helt lovlig andre steder. Det blå fargestoffet i Blå Curacao (drinkmix) f.eks. Bare fordi en eller annen obskur analyse har kommet frem til at det KAN være kreftfremkallende i ekstreeeemt få tilfeller, forbyr de like godt hele skiten. Det er også derfor McDonalds-burgerne smaker nesten ingenting i Norge ift. USA. Masse E-stoffer som ikke er lov å bruke i Norge fordi de KAN skape en eller annen sykdom i 1/10000000000000000000 tilfeller. osv osv osv..dette er generellt altså, ikke om Efedrin spesifikt.

Lenke til kommentar

Så vidt jeg vet gjør efedrin at hjertet slår fortere og kroppstemperaturen blir høyere, slik at forbrenningen øker. Så rent styrke- og volummessig ser ikke jeg noen fordeler, heller at man må spise mer bare.

 

Men kunnskapene mine baserer seg bare på noe småtteri jeg har lest og hørt, så det kan godt hende jeg tar feil :blush:

Lenke til kommentar

riktig som birdie sier, det er et stoff som gjør at hjertet slår fortere og kroppstempen går opp. har ikke testa effedrin, men har en annen type jeg tror er lovlig selv her i norge, no piller som inneholder synefrin.

veldig mye av de samme egenskapene.

fordelen er at du får litt mer futt i kroppen når du trener, ulempen er vel at det kan forårsake hjerteinfarkt ved overdosering.

 

har brukt synefrin en stund, og er litt usikker på om det er å anbefale. det er ihvertfall no dritt når du trener lår, hjertet slår jo fortere enn jeg rekker å telle omtrent. har mistanke om det ikke kan være spesielt sunt for hjertet egentlig, tror det blir en ekstra belastning.

 

men men. min erfaring ihvertfall. du kan jo google litt rundt og se hva du finner om emnet.

Lenke til kommentar
. . .Bare fordi en eller annen obskur analyse har kommet frem til at det KAN være kreftfremkallende . . .

5619838[/snapback]

Da kan vi vel konkludere med at det like greit at du ikke jobber i mattilsynet.

 

Jeg har brukt efedrin i styrketreningssammenheng et par ganger og det gir for så vidt en viss effekt. Det gir nok ingen økt styrke, men du får økt utholdenhet slik at du kan holde på lengre. (Merkelig følelse å ha lyst til å ta en runde til i benken etter 2 timer trening.)

Efedrin er et utbredt dopingpreparat i utholdenhetsidrett som sykling og maraton samt blant personer som ønsker å slanke seg raskt uten å legge ned for mye innsats.

Som andre alt har nevnt fikk hjertet mitt en langt høyere frekvens enn normalt og dette gav seg ikke før etter en 5 - 6 timer. Det var svært ubehagelig og føltes på ingen måte sunt.

Jeg tror den ekstra treningen man kan utføre ikke vil virke positivt for kroppen ettersom restitusjonstiden blir lengre. Når vi i tillegg ser på bivirkningene av dette stoffet vil jeg absolutt anbefale deg å ikke bruke det.

Endret av Dr.Ittsekk
Lenke til kommentar

Mye tull her ja.

 

Effedrin er som en mild versjon av amf. Ufarlig i små doser, men kroppen vender seg veldig fort til det. Dermed må du bruke mer, og etterhvert bli avhengig. Du klarer og yte mer på f.eks beintreninger, men ikke nok til at jeg ser noe vits i det.

 

Effekten og virkningen er ikke verd prisen fysisk eller økonomisk, det er hvertfall min konklusjon.

Lenke til kommentar
:hmm:

 

Jeg finner ikke koffein?

Når jeg søker på ord i lista etter ''coffein'' her, så finner den ingen. Betyr at koffein ikke er der da?

 

Se og søk selv.

5649056[/snapback]

 

Koffein ligger på dopinglista jo. Det var en norsk dame (husker ikke hvem, men tror det var hun syklisten!) som hadde drukket for mye kaffe eller tatt koffeintabelleter, og hun ble nesten utestengt og fikk ikke stille til start!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...