Gå til innhold

Hovedkort og vannkjøling ?


Eudora

Anbefalte innlegg

Hei der ute :tease:

 

Jeg var så uheldig her om dagen å grillet BIOS'en i hovedkortet eller no. Saken er den, jeg har i dag ASUS A8N-SLI Premium og et Lian-Li V2100+ kabinett. Dette fører til at heat-pipen kommer feil vei på alle hovedkort som har dette systemet, og jeg er avhengig av vannkjøling på NB'en, noe som forsovit er greit, i og med at jeg har vann-system liggende.

 

Jeg er i denne sammenheng på let etter nytt hovedkort og vet ikke helt hva jeg skal velge. Var fornøyd med Premium hovedkortet mitt intil det kresjet. Sitter nå å titter på ASUS vs. DFI kort. Men her er det også problemer. I dag har vi disse flotte PCI-E16 skjermkortene våre som er konge, men trenger sin plass. Som lager problemer i området der NB'en sitter på de fleste kort i dag, med untak av Premium kortet som vel er det kortet jeg har kommet over med best plass.

Så er det noen der ute med noen andre kort en ASUS A8N-SLI Premium som har vannkjøling på NB'en og ikke har problemer med plass osv ? Eller må eg gå til anskaffelse av nytt Premium kort som egentlig ikke har nok volt å fore CPU med osv :whistle:

 

Noen tips kansje Abit eller MSI også kunne funke, aldri vært borti de kortene :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...