Gå til innhold

Endelig ferdig med WoW :)


Anbefalte innlegg

da var kontoer gitt bort, rommet ryddet og skolesekken pakket mer omtåelig pakket enn noen gang før :)

 

 

Kjære WoW, du har gitt meg mange gleder og gode stunder, men når alt kommer til alt og jeg ser tilbake på det så blir det som med sigaretter. Du både elsket dem og hatet dem. Noen ganger i livet er det fint å bli ferdig med en fase og komme seg videre.

 

til dere som fremdeles er veldig aktive:

 

Det finnes viktigere ting i livet enn WoW, men noenganger er det vanskelig å se det hvis man ikke får ting litt på avstand. Selv er jeg en veldig dedikert person på alle områder, så WOW ble litt for avhengighetsskapende for min del. Jeg respekterer dere som klarer å spille 2-3 timer pr dag, men for min del var det for mye å oppnå i WOW til at man klarer å kombinere det med et aktivt sosialt liv og skole.

 

Så da tok jeg et valg og la vekk WoW, men jeg kommer fremdeles til å trolle litt her på forumet da.

 

Uansett, R.I.P world of warcraft :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, gratulerer. Jeg har vell nesten sluttet nå, gidder ikke lage en helt ny char som vil ta utrolig lang tid, så jeg har vell sluttet. Jeg ser ut vinduet og det regner som det har gjort i snart 1 uke. Pokker, det er slikt vær man skulle ha spillt wow :tease:

 

 

Neimenn du skal se at det er faktisk utroolig deilig å ikke ha wow i det hele!

 

Til det vi alle lurer på, hvem fikk accounten?

Lenke til kommentar

Godt å se noen ta til fornuft :p hehe. Selv sluttet jeg for noen måneder siden, ikke bare fordi jeg ikke har lyst til å spille, men fordi jeg har flyttet inn hos dama, og har 58 timer i uka med skole/jobb. Og da vil jeg heller bruke de 3 timene jeg har til å slappe av på om kvelden, før jeg lukker øynene til noe annet enn wow. Neste skole år ser litt bedre ut, kanskje jeg starter så smått igjen til sommern. Wow er vanvittig morro, selv om jeg er blitt litt lei så er det fortsatt morro å logge inn med en av alt'ene og spille litt.

 

Wow er som sagt over, som sigaretter, man elsker dem samtidig som man hater dem..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...