Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

D LInk usb adapter fårikkesignaler fra D-link rou.


Anbefalte innlegg

Hei. har nettop byttet ut en router vi fikk tilsent av nextgentel som vistnok skulle forbedre hastigheten. Jeg har 2 pc er. En som er koblet på det trådlløse nettverket, og en som bare er kovlet til den trådlløse routeren med en vanlig nettverkskabel. saken er den at den pcen som bare er koblet manuelt med nettverkskabel er jeg på nett med med en gang, men den pcn som er koblet opp med usb adapter(altså det trådløse nettverket) er helt død i forhold til signal fra den trådløse routeren og iforhold til at pcn ikke lenger finner adapteren[uSB port)

 

 

Konklusjonen er da at Nextgentel adapteren er i sitt fulle fem, pcn som er koblet manuelt fra den trådløse routeren er på nett som bare det, men pcn som har wireless adapter får hverken mottat signal fra den trådløse adapteren, eller at pcn finner maskinvaren[selvom jeg har innstallert drivere osv]

 

 

Den trådløse routeren er forsåvidt en D LINK airplus xtreme G, vis det kan ty til no hjelp

 

 

og en spørsmål til, hva skal man gjøre når pcn ikke finner usb portene? ikke merker at du har koblet til no( tenker da på usb adapter til trådløst nettverk)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det første du må finne ut av er om usb portene funker. Dvs f.eks koble noe annet inn der e.l... hvis det er i orden og det ikke skjer noe når du setter inn usb nettkortet, at du da ikke får beskjed om at maskinen har funnet en ny enhet osv så vil jeg tro usb nettkortet ditt er dødt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...