Gå til innhold

Alternativ til Warcraft 3?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gi opp. WC3FT, ingen over, ingen ved siden. :)

5555653[/snapback]

Jeg får henge meg på han her. Har spilt mye aoe2, og etter det spillet har det kun vært WC3 som etter min mening har slått det. Resten av AoE3 og AoM likte jeg ikke i det hele tatt. Nei fortsett med WC3TFT om dere fortsatter liker spillet!

Lenke til kommentar

BFME2 kunne kanskje vært et bedre spill enn WC3, om ikke det hadde sugd noe så inni hampen.

 

Men, jeg anbefaler at du prøver Dawn of War og/eller expansion. Det har du kos spill, der. Mindre fokus på economy management som i WC3, og mer fokus på selve kampene. Ikke nødvendigvis at dét gjør det til et bedre spill, men det skaper litt variasjon.

 

Eneste CONet med DoW er at menysystemet i multiplayer er grusomt, og at det skjelden er mer enn 500 spiller på nett til enhver gitt tid.

Endret av Boheme Netter
Lenke til kommentar
BFME2 kunne kanskje vært et bedre spill enn WC3, om ikke det hadde sugd noe så inni hampen.

 

Men, jeg anbefaler at du prøver Dawn of War og/eller expansion. Det har du kos spill, der. Mindre fokus på economy management som i WC3, og mer fokus på selve

5591528[/snapback]

 

En IDIOTISK kommentar fra en som ikke har peiling på hva han snakker om. BFME2 har ikke kommet ut enda, så spar deg for slike komentarer.

 

"mindre fokus på economy management som i WC3" Hallo, economy management i wc3 er så simpelt som det er mulig uten å fjerne det helt.

 

Ang strats i BFME2 så ser det ganske så stygt ut etter min mening når det kommer til variasjon, men det gjør egentlig ikke så mye. Tror det blir et meget bra spill, så det er å anbefale. Evnt kjøp deg AOE III om du liker et spill med mye macro (ikke så mye som AOK da :love: )

Lenke til kommentar
En IDIOTISK kommentar fra en som ikke har peiling på hva han snakker om. BFME2 har ikke kommet ut enda, så spar deg for slike komentarer.

 

Helt enig.

 

Ang strats i BFME2 så ser det ganske så stygt ut etter min mening når det kommer til variasjon,  men det gjør egentlig ikke så mye. Tror det blir et meget bra spill, så det er å anbefale. Evnt kjøp deg AOE III om du liker et spill med mye macro (ikke så mye som AOK da :love: )

5591941[/snapback]

 

AOE III var jeg skuffet over. Var litt gøy i starten, men gikk fort lei.

 

Bfme 2 blir variert på grunn av at fraksjonene er varierte, og at det er seks av dem... Blir vel noe av den samme variasjonen som Warcraft 3 egentlig, men siden fraksjonene er såpass ulike å spille med i Bfme 2 og på grunn av elementer som siege og flanking etc. så tviler jeg neppe på at Bfme 2 blir mindre variert ang. strats. Har prøvd betaen. Tre maps og to raser bare. Og allerede da ganske variert med tanke på spillestiler.

 

Btw, var glad i Warcraft 3 i over to år. Har spilt over 1000 kamper tilsammen med min nåværende profil. :)

Lenke til kommentar

Rise of Nations

 

i dette spillet har du mange valg muligheter når det kommer til å velge hvordan rase du vil være (mennesker). Du kan gå fra "steinalderen" og helt til den "moderne" alderen. mens du utvikler deg opp gjennom tiden, så kan du bygge mer tekonlogi. Graffiken er fin den og kontrollene er lette å lære.

 

kommer ikke på mer å skrive. liten stund siden jeg har spilt det

post-52027-1139916456_thumb.jpg

post-52027-1139916576_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...