Gå til innhold

Den lille rogue-tråden


Anbefalte innlegg

Mainhand brukes til special attacks, og vil derfor procces mer. Derfor tar man den proccen man liker best i mainhand. Jeg er en av dual mongoose gutta, spreadsheets mener det samme, mongoose vinner.

 

PS Martin: Mutilate har kanskje heftigere skade og bedre burst, men når du løper rundt som en tulling etter druids, hunters og mages, så sitter man og tenker "hva om jeg kunne teleportert bort?"

 

En mutilate-rogue gjør også at folk blir mer hypp på å traine deg, derfor kan du blande inn mye PvE gear fra ShS i forhold, noe som hjelper litt på den ræva skaden.

Ræva skade? Mutilate har faktisk ganske bra burst uansett med eller uten resi. Har du 41/20/0, så har du rimelig bra off hand dmg. Og 5/5 på off hand dmg buffer også opp shiv og mutilate. Mutilate er faktisk en ganske god overall dagger specc. Så og si at det har ræva skade blir bare for dumt..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den setningsformuleringen burde ikke gått gjennom kontrollen, min feil, selv om du ser at helheten i kommentaren min ikke stemmer med sånn du oppfattet det.

 

Martin klagde på at ShS gjorde lite skade, og jeg prøvde å si at med ShS så kan man blande inn PvE gear i større glad enn med mutilate, noe som hjelper på ShS-speccet sin dårlige skade.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Den setningsformuleringen burde ikke gått gjennom kontrollen, min feil. Martin klagde på at ShS gjorde lite skade, og jeg prøvde å si at med ShS så kan man blande inn PvE gear i større glad enn med mutilate, noe som hjelper på ShS-speccet sin dårlige skade.

Ah ok, ja du kan blande inn pve gear mye mer en med mutilate det er sant..

Lenke til kommentar

I det siste syns jeg det har vært litt "tungt" å levle med roguen, fra 55- til 60. Mister mye liv av hver mob og ikke så fantastisk bra dps. Når jeg dinget 58-60 trodde jeg det skulle bli lettere igjen, i og med at man får mye bedre gear i Outland. Men, fortsatt mister jeg som oftest 25-50% av liva mine på hver mob, noe som resulterer i mye bruk av bandage og matspising. Er det bare jeg som er gjerrig (og som er vandt til å være Mage), eller pleier man å bruke store deler av inntekten under levlingen på mat? 5 Mat som koster 50s. Blir fort litt det :whistle:

Lenke til kommentar
For øyeblikket så er det shadowstep som dominerer PVP til rogues og da kjører du enten en 17/0/44 eller 20/0/41 specc, så nei imp. gouge er ikke viktig i PVP så lenge du kjører combat.

 

"Imp. Gouge er ikke viktig så lenge du kjører combat"

 

Den setningen var vel litt på jordet ;) Regner med du glemte en "ikke" før combat der.

 

Og forresten: 20/0/41 >>>> 17/0/44!

 

 

Til Quicko: Envenom? What?

Endret av Thraze
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...