Gå til innhold

Free Trial for Battleground Europe denne helga


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

dette er et spill som har høy læreterskel. just a kind warning til alle. :ermm: selv har jeg spill dette spillet i 2 år , men sluttet sist høst da en større oppgradering av spillet ødela (etter min mening) strukturen i spillet. Å finne de oppdragene og bataljonene med action ble mye vanskeligere - så jeg tar en pause.

 

min erfaring var uansett en flott opplevelse. men det var vanskelig å mestre de mest enkle ting i spillet.. var mye å sette seg inn i. dette er et flott spill,,,men vanskelig å beherske. men hvis du virkelig ønsker opplevelser så er dette krigsspillet for deg. grafikken er dårlig, men her er all arbeide lagt inn i å kopiere mest mulig virkelige krigs situasjon. her kan man ikke leke battlefield 1942.. her hopper man ikke rett inn i et fly og så i en tanks..

 

spillet er også oppbygd på en mengde forskjellige logistikk problemer.. hvis du ønsker en tanks så er du nødt til å kjøre den til frontlinjen selv (hvis det da ikke er rett utenfor en større by hvor reserveenheter og forsyninger er mye lettere å finne). Det er litt nedtur å sitte 20 minutter i en tanks ....og bli plaffa ned av en hurricane rett før du kommer til frontlinjen. :thumbdown:

 

dette er et spill hvor man kan sitte en hel time å forsvare en vei med en 88mm.. uten å vite om fienden i det hele tatt kommer... eller kommer akkurat denne veien. jeg har tilbringt utrolige mange timer hvor jeg speider etter fienden. Alternativt bare sitter med høytalerne for å høre etter lyder mens jeg gjorde noe annet. maange timer. :thumbdown:

 

men det koster ikke noe å prøve. Håper ikke å ødelegge gleden for noen.. bare å fortelle at dette er et spill for spesielt intereserte ...den som tar seg tid til dette vil oppleve store gleder. :thumbup:

 

en av de stora høydare var da jeg ble kaptein i luftwaffe og fløy en He111 over england med 8x250kg bomber. det tok uker før jeg mestret det å fly.. sikte,,, bombe mål. og selv om jeg klarte 10 oppdrag så ble bare en av disse med noe suksess... uansett så ble de 45 minuttene til england og 45 minuttene tilbake aaalt for lang tid å bruke i hverdagen. :thumbdown:

 

jeg kommer tilbake til ww2 online, men nå har jeg ikke tid. tar meg tid til en runde bf42 om kvelden for å blåse ut litt steam.. kunne man bare lage et spill som var noe midt i mellom Battlefield og ww2 online.

 

Nexsus

Lenke til kommentar
ang. fyking over lange distanser, så kan du jo bare aktivere AutoPilot , skru opp lyden litt, og gjøre noe annet imens..

5507129[/snapback]

 

med fly går det greit med autopilot...etter en del l trimming. Og selv med trimming så kan flyet hoppe ut av autopilot... og da går mission i vasken (..eller bakken). Det er meget vanskelig å høre at den detter ut av autopilot. Man må som regel ha et øye på skjermen.

 

Hvis det hadde vært autopilot for tanks/trucks så hadde det vært helt über.. men det er det ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...