Gå til innhold

Er denne justert for mye?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke enig med de andre her ang treet (ikke en busk :p ). Synes det får frem litt mer dybde og spenning. Det hadde kanskje ikke passet med en "vanlig" solnedgang, men siden er nokså "sinna" så gjør den seg der. Ellers et veldig fint bilde! Den benken var perfekt! :) Stå på! Kom gjerne mfl.

Lenke til kommentar

Takk for gode tilbakemeldinger :D Om treet (ikke busk, nei...) bør være med eller ikke er tydeligvis delte meninger om. Personlig mente jeg der og da at det burde være med, men er litt usikker i ettertid. Her er i alle fall et bilde til av samme solnedgang, redigert omtrent på samme måte - men her er et tre i venstre bildekant også... Vet ikke om det skaper mer balanse i bildet?

 

 

Endret av sentimental
Lenke til kommentar
Jeg likte dette bildet bedre. Skapte en bedre balanse ja :yes:

Jeg elsker fargene, og resten av bildet. Helt fantastisk :D

Karakter: 10/10

5502474[/snapback]

Hyggelig tilbakemelding å få fra en dyktig fotograf :thumbup:

 

Er bildet realistisk? Langt ifra. Er det pent? Å ja, veldig pent. Likte fargene veldig godt.

:thumbup:

5502838[/snapback]

Hehe, visst er det ikke realistisk, men det var hyggelig det falt i smak. :D Generelt er jeg litt forsiktig med å justere sånne bilder for mye, men denne gangen var jeg redd jeg hadde gått langt over streken...

 

Ved nærmere ettertanke synes jeg de greinene pakket inn bildet ganske fint.

5504281[/snapback]

Det var også min opprinnelige tanke, og dette var i utgangspunktet mitt favorittfoto i denne serien av solnedgangen. Men det var før jeg over-redigerte dem... Nå tror jeg faktisk jeg selv foretrekker det første bildet jeg la ut i denne posten. Er ikke helt fornøyd med hvordan sola blir en hvit flekk både på himmelen og i vannet på det siste bildet. I tillegg er det mer synlig støy på det siste bildet - i alle fall i fullsize...

Lenke til kommentar

Det riktige valget er nok en kombinasjon av de to versjonene. Utsnittet fra den siste, resten fra den første. Da sitter bildet slik det skal. Grunnen til at jeg reagerte på treet var at det stod så for seg selv i bildet, som om det var en feil. Når det ble symmetri i bildet så kom det seg. Kan du ikke legge ut en siste versjon med lik manipulering som det første, men med det mer harmoniske utsnittet du viste oss i den siste versjonen?

Lenke til kommentar
Kan du ikke legge ut en siste versjon med lik manipulering som det første, men med det mer harmoniske utsnittet du viste oss i den siste versjonen?

5514749[/snapback]

Ingen av disse bildene er croppet (eller beskjært som det vel egentlig heter på norsk...), så hvis jeg skal legge ut en ny versjon må det nok en del bilderedigering til, og det har jeg i alle fall ikke tid til nå... Ellers er jeg helt enig i det du sier. Hadde jeg hatt treet på begge sider på det første bildet, ville nok det gjort susen... Synd man legger merke til slike ting først etter at bildene er tatt :(

Lenke til kommentar

Takk alle sammen for hyggelige tilbakemeldinger! :D

 

Tror nok ikke jeg kommer til å croppe bildet annerledes... Jeg ønsker å ha sola i sentrum her, så hvis treet skal bort, må også benken det... (Bare for å imøtegå en innvending før den evt. kommer; Neida, sola må IKKE alltid stå i sentrum, men her synes jeg den MÅ det...)

 

Hyggelig at noen ønsker det som wallpaper også... Her er en verson i 1600 x 1200... Fordi jeg ikke ønsker å croppe bildet, har jeg måttet forstørre rammen over og under (mest under pga oppgavelinja) for å få den i riktig format. Kanskje den er bedre uten rammene som wallpaper, og heller velge den "strukket"... Men slike tilpasninger for dere evt gjøre selv :cool:

 

 

Endret av sentimental
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...