Gå til innhold

SATA problemer ("trygg fjerning av maskinvare"=HD)


Bazer_Punk

Anbefalte innlegg

Holder på å sette opp en søt liten htpc, og bruker til dette et m-atx Abit KV-80 socket 754 (VIA K8M800 + VT8237 chipsett), har kun SATA disker i maskinene mine idag, og bruker en Seagate 7200.7 som ble brukt i en annen maskin senest 3 dager siden til lagring, så vet den fungerer fint.

 

Problemet ligger når ej skal instalere windows xp, booter fra cd, trykker F6 og får opp beskjeden om å sette in sata diskett for å laste inn driverene, men det virker ikke som dei blir lastet inn, for når ej går videre å får valget om å instalere windows eller reparere en gammel versjon osv, så finner den ikke harddisken.

 

Har vaset litt rundt i bios og lett etter instillinger osv, men hva en jeg gjør så kommer ej hverken kortere eller lengre :cry:

Endret av Bazer_Punk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En liten curiositets update her, fikk instalert og maskinen funker bra og har ikkje hatt noen problemer siden.. bortsett fra en liten detalj, vedsiden av klokken i nedre høgre hjørne dukker det opp "Trygg fjerning av maskinvare", og enheten som er oppført er min nydlige SATA harddisk som om den var en ussel liten minnepenn.

 

Har klart å løse dette problemet før, men husker ikke hvordan :blush:

 

Merker ingen funksjonalitetsproblemer med harddisken eller maskinen generelt som følge av dette, men er litt irriterende å konstant ha det ikonet oppe.

Alt av drivere er instalert som standard og virker tilsynelatende ok, raid er ikke i bruk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...