Gå til innhold

Kan man bruke 2 lydkort i en pc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, dette regner jeg med er mulig. Jeg kan ikke snakke for dine kort, men kjører selv to lydkort i min maskin. Audigy2 og et M-audio Delta 66. Ingen problem i det hele tatt. Nå veit jeg ikke hva du mener med master, men det er i alle fall mulighet til å koble til både høyttaler og hodetelefoner på samme det kortet!

Endret av alkazelters
Lenke til kommentar

Det er null problemer å kjøre 2 lydkort i samme maskin. Mange gjør dette selv om de ikke er klar over det en gang (hovedkort med integrerte lydkort + standalone lydkort i mange gaing-maskiner).

 

Selvfølgleig må det spesifiseres i programvaren hvilket lydkort som skal brukes. Windows vil normalt sett holde seg til ett kort for alle sin operasjoner, og mesteparten av software velger denne enheten autoamtisk for lyd, men mer avanserte lydprogrammer har ingen problemer med å spille av forskjellig lyd til forskjellige enheter samtidig f.eks.

 

Det eneste jeg kan tenke meg som bruksområde dog er i et lydstuidio, eller i f.eks. en nattklubb der du vil kunne spille av forskjellig musikk til forskjellige rom fra en og samme server-system.

 

Jeg er ikke så sikker på hva du mener med "en til master, og en til hodetelefoner". Maskinen vil jo aldri kunne vite om hodetelefoner er i bruk, eller vanlig høytalere. Eller, vil du bare kjøre ut samme lyd til begge enhetene samtidig? I så tilfelle trenger du ikke 2 lydkort, men bare et Y-ledd.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...