Jump to content
Sign in to follow this  
verzezer

Filer blir korrupt når jeg laster dem ned

Recommended Posts

Merka det først når jeg skulle laste ned Gforce drivere, der 2 av 3 prøvde nedlastinger fra forskjellige mirrors var "corrupt". Etter en tabbe med sletting av partisjon la jeg inn windows på nytt og det tok sin tid før problemet kom igjen.

 

Noenganger når jeg skal instalere programvare så står det at instalasjons fila er korrupt. Mye av det samme skjer med andre filer som å se på bilder på internett. Der fargene plutselig blir feks blått der det egentelig ikke skulle vert blåfarge i det heletatt.

Også etter at jeg har lastet ned en film så stopper det helt opp noen ganger midt under avspillingen. Noen ganger fortsetter lyden, men bildet har fryst seg og noen ganger er det omvendt. Spoler jeg over der det er "hakk" går filmen som normalt igjen.

 

Men når jeg laster ned på bærbare og deretter drar fila over til problem pcen så funker det som det skal.

 

Foreløpig kjører jeg raid med en 200gb og en 300gb som har partisjoner på 60gb (Operativsystem partisjon) og 440gb. (Måtte lage raid ellers fant ikke winxp-instalasjon diskene, noe jeg også syntes var temelig rart)

 

Hva kan dette være?

Edited by verzezer

Share this post


Link to post
Bruker du nedlastnings manager program? F.eks GetRight? De kan ødelegge av og til.

5376316[/snapback]

 

Nei, bruker standard explorer. Men lasta ned en patch til et spill på 275 mb via et program som tilhører fileplanet.com, da ble ikke den fila corrupt. Så det kan ligge i iexplorers nedlastings program..

Share this post


Link to post

Nå netopp lasta jeg ned Firefox Setup 1.5.exe fra www.mozilla.com først 1 gang da sto det " Theres a problem with this file" Deretter lasta jeg den ned pånytt. Så funka det. (Det er ofte de feilmeldingene jeg får når jeg skal laste ned programvare)

Share this post


Link to post

Jeg hadde samme problemer med min PC. Da var det rammen som var problemet. Kjørte ram-test, som viste at det var masse feil med rammen. Kjøpte meg ny ram og problemet var løst. Så du kan jo kjøre en eller annen ramtest for sikkerhets skyld :)

Share this post


Link to post
Jeg hadde samme problemer med min PC. Da var det rammen som var problemet. Kjørte ram-test, som viste at det var masse feil med rammen. Kjøpte meg ny ram og problemet var løst. Så du kan jo kjøre en eller annen ramtest for sikkerhets skyld :)

5376610[/snapback]

 

Ja kan jo være det også, men rammen er bare 2 uker gammel nettopp kjøpt meg ny pc.

 

Men hva heter ramtest programmet du brukte?

Share this post


Link to post

http://www.memtest86.com/

 

Det er vel skjelden RAM tar kvelden. De er vel som regel defekt helt fra starten av. Dersom du har mye ram kan det være vanskelig å avduke feil. Kan derfor være lurt å alltid teste brikkene for feil før du begynner å bruke dem.

Share this post


Link to post
Brukte memtest men den fant 0 feil etter 2 "pass". Noen som har et forslag av hva det kan være? det er temelig irriterendes.

5378085[/snapback]

 

Hvilket HK har du? jeg hadde det samme problemet som deg, at alle filene jeg lastet ned var korrupte, jeg trodde også at det var minne feil, men det viste seg at når jeg byttet nettverksport fra Nvidia porten til Marvell Youkon porten på Mitt Asus A8n Sli Deluxe HK så virket det, tror det var Nvidia Firewallen som lagde problemer for meg.

Share this post


Link to post
Brukte memtest men den fant 0 feil etter 2 "pass". Noen som har et forslag av hva det kan være? det er temelig irriterendes.

5378085[/snapback]

 

Hvilket HK har du? jeg hadde det samme problemet som deg, at alle filene jeg lastet ned var korrupte, jeg trodde også at det var minne feil, men det viste seg at når jeg byttet nettverksport fra Nvidia porten til Marvell Youkon porten på Mitt Asus A8n Sli Deluxe HK så virket det, tror det var Nvidia Firewallen som lagde problemer for meg.

5381462[/snapback]

 

Asus A8N-SLI Deluxe, nForce4 SLI, Socket -939,S-ATA,Dual-GbLAN,Firewire,PCI-Ex16

ja har også nvida firrewall på Anti-hack. Laster ned filer så blir de ofte corrupte og neon ganger på forskjellige steder.

 

Er uutrolig irriterendes

Share this post


Link to post
Brukte memtest men den fant 0 feil etter 2 "pass". Noen som har et forslag av hva det kan være? det er temelig irriterendes.

5378085[/snapback]

 

Hvilket HK har du? jeg hadde det samme problemet som deg, at alle filene jeg lastet ned var korrupte, jeg trodde også at det var minne feil, men det viste seg at når jeg byttet nettverksport fra Nvidia porten til Marvell Youkon porten på Mitt Asus A8n Sli Deluxe HK så virket det, tror det var Nvidia Firewallen som lagde problemer for meg.

5381462[/snapback]

 

Asus A8N-SLI Deluxe, nForce4 SLI, Socket -939,S-ATA,Dual-GbLAN,Firewire,PCI-Ex16

ja har også nvida firrewall på Anti-hack. Laster ned filer så blir de ofte corrupte og neon ganger på forskjellige steder.

 

Er uutrolig irriterendes

5384059[/snapback]

 

 

plugg utt nettverkskabelen, plugg den inn i den øverste nettverkskontakten.

Share this post


Link to post
Brukte memtest men den fant 0 feil etter 2 "pass". Noen som har et forslag av hva det kan være? det er temelig irriterendes.

5378085[/snapback]

 

Hvilket HK har du? jeg hadde det samme problemet som deg, at alle filene jeg lastet ned var korrupte, jeg trodde også at det var minne feil, men det viste seg at når jeg byttet nettverksport fra Nvidia porten til Marvell Youkon porten på Mitt Asus A8n Sli Deluxe HK så virket det, tror det var Nvidia Firewallen som lagde problemer for meg.

5381462[/snapback]

 

Asus A8N-SLI Deluxe, nForce4 SLI, Socket -939,S-ATA,Dual-GbLAN,Firewire,PCI-Ex16

ja har også nvida firrewall på Anti-hack. Laster ned filer så blir de ofte corrupte og neon ganger på forskjellige steder.

 

Er uutrolig irriterendes

5384059[/snapback]

 

 

plugg utt nettverkskabelen, plugg den inn i den øverste nettverkskontakten.

5384119[/snapback]

 

Tror det funka faktisk :D

 

Etter å ha lasta ned 5 små klipp og spyware doctor (5 førsjøk før jeg skifta port) så funker det som det skal.

 

Må være en av de merkeligste "buggsene" jeg har vert borti.

Edited by verzezer

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...