Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

 

Nei, jeg oppdaget at jeg glemte den :p Orket ikke å lage hele filmen på nytt, så jeg lot den gå.

Hvis du lurer på noe om den så har den 500g krutt på 25 skudd :) 30 mm diameter, så det virker som om det er ett flott batteri til 400 kr :)

 

Handlet du på G-Max?

 

Nei, det gjorde jeg ikke :) Handlet i en bod :D Han gav meg gode tilbud.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sendte en melding til Cosmos på Facebook og fikk raskt svar, så nå vet jeg hvor utsalget er.

Kjenner de som selger Nova her i byen også, så det er mulig jeg kan få noen rabatter der. Har noen erfaringer med rakettbatterier fra Nova? Ser at de har fine priser i forhold til kruttvekt / antall skudd / rørdiameter.

Lenke til kommentar

Magnum er et meget bra rakettbatteri fra nova. Det er det samme som Bombard fra Svea. Batteriet koster 300 på XXL, og det er rimelig i forhold til bombard som i år kostet 350 hos svea forhandler. Jeg fikk den imidlertidig for 320 ;) Ellers så er hardcore et bra batteri om du vil ha flere skudd og lengere varighet. Bomb Extreme er også et bra batteri som er ett hakk bedre enn hardcore. Flere skudd, og en generelt sett bedre show opplevelse

Lenke til kommentar

Sitter og vurderer airbombs, Først hadde eg tenkt å kjøpe 2 pakker med Happy Spring fra spectra, men lurer litt på om eg heller skal gå for Monster airbomb fra Svea. Korleis er effektene på Monster airbomb iforhold til happy spring? Har Monster airbomb noken form for peoner? Happy spring er vel bare et hyl og et smell

Lenke til kommentar

En av airbombene i monster airbomb pakken har peon. De to andre har smell. Jeg vet derimot ikke hvordan happy spring fra spectra er.

Da går eg nok for svea. Meiner eg husker at Happy spring kunn har et hyll og smell og dette blir litt for ensformig for min del. Itillegg sparer eg litt på kjøpe svea sine :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...