Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det burde bli brukt bedre lunter på fyrverkeriet. Flere av artiklene mine ville ikke tenne skikkelig med de grønne visco luntene. Ingenting fra i fjor ville tenne. En ting fra i år ville ikke tenne. Jeg tror jeg fester noen bedre hurtigbrennende lunter til disse og prøver igjen til en senere annledning. Dette inkluderer en multi power, to super 9, og en absolutt gold. Det var litt vått på nyttår så jeg regnet med noe feil, men trodde ikke det skulle ha så mye å si.

Lenke til kommentar

Om fyrverkeriet er gammelt er ikke ett problem, men problemet er at denne har økt 200 kr i år på grunn av at de har forbedret versjonen av den. Den forbedrede versjonen hadde de ikke i 2010 eller når kassen var fra så du har betalt 200 kr mer enn det du skulle!

 

Hva sku jeg egentlig betalt? Jeg betalte 800,-, men dette trodde jeg var prisen på den siden den sto i bladet til XXL... :/

Lenke til kommentar

Det var 800 den gamle versjonen av den kostet og dermed har du betalt det den egentlig koster, men jeg er enig i deg at det var sleipt gjort av butikken å nærmest lure deg på denne måten. Jeg syntes fortsatt at du en eller annen gang skal ta en prat med de så kanskje du kan finne en løsning med de å få tilbake noen penger? :)

Lenke til kommentar

Sånn så det ut for meg i år. :hrm:

https://www.youtube....h?v=wsqxiE9A7Gk

Ahhh, det suger altså! :p Hater når det blir slikt vær, ødelegger hele nyttårsaften..

 

 

Ihvertfall..

Jeg har snakket med Svea.

Noe representanten skrev var:

"Jeg jobber mye med produktene vår og har direkte kontakt med fabrikkene i Kina. Space Inferno er IKKE blitt kraftig oppgradert siden 2010. Space Inferno har samme spesifikasjoner i 2012 som i 2009, 2010, 2011."

 

Jeg ble fortalt på Facebook på fyrverkeri'forumet' der at slike trekasser ble fra i fjor også forbudt å selge fordi de skulle være sprøytet med flammehammende middel, og tok det med i mailen og fikk også svar på det:

Hva du har blitt fortalt om trekasser vet jeg ikke, men det stemmer i alle fall ikke. Det er ikke noe krav til flammehemmende middel og de er på ingen måte forbudt.

 

Samme siden på Facebook sa også en at de ble fortalt ved boden at de fikk eldre versjon av Space Inferno:

"Kan aldri tenke meg at et utsalgssted har fortalt at kassene de solgte var fra ett år eller ett annet. Så det tror jeg ikke noe på."

Det er helt normalt at det selges fyrverkeri fra tidligere år. Dette skjer hos ALLE importører og det er ingen som informerer om det.

[..]

Tror vi skal la dette ligge nå.

 

:nei2:

Lenke til kommentar

Jeg synes det burde bli brukt bedre lunter på fyrverkeriet. Flere av artiklene mine ville ikke tenne skikkelig med de grønne visco luntene. Ingenting fra i fjor ville tenne. En ting fra i år ville ikke tenne. Jeg tror jeg fester noen bedre hurtigbrennende lunter til disse og prøver igjen til en senere annledning. Dette inkluderer en multi power, to super 9, og en absolutt gold. Det var litt vått på nyttår så jeg regnet med noe feil, men trodde ikke det skulle ha så mye å si.

 

Jeg synes det burde være lengre lunter. Spesielt på Cosmos fyrverkeri. Noen andre som synes Cosmos har korte lunter? Kunne gått galt da jeg hadde tent på Big Bang batteriet fra Cosmos og falt. Klarte å komme meg opp igjen å komme meg unna før den begynte å skyte. Men lunta var farlig kort.

Lenke til kommentar

ikke lagd handleliste, nei :p

men blir nok en tur til Sverige... ingen pinneraketter da, for der jeg tenner opp er det ganske åpent, samt jeg/vi har 15-25 tilskuere...

 

ellers har jeg lært at jeg nesteår må på Europris så tidlig som mulig første salgsdag for å sikre meg 2-3 stk Power Supreme...

Lenke til kommentar

Ja jeg løy vell litt i sta når jeg sa at jeg ikke har laget handleliste for det har jeg egentlig, men jeg kommer 100 % til å endre på den uansett. Det som er helt sikkert er at jeg nesten ikke skal ha småtteri, jeg skal ha masse airbombs og mange batterier. Etter så mange år med å være ute hele kvelden å tenne på småtteri så har jeg blitt lei så nå blir det nok bare en pakke Nigth hawak pluss en del småtteri jeg har igjen fra i fjor. Har også igjen en del airbombs, men jeg skal ha mange av de i år, men jeg er litt usikker på hva jeg skal velge når det kommer til batterier så jeg får se.

Endret av BirgerCaC
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Dette er synd. Vi er mange som har kjøpt gammel Space Inferno til prisen for den nye. Synes det er dumt at de endrer effekter/oppgraderer og så setter opp prisen, siden de også selger de gamle til samme pris. Kunne de ikke ha solgt ut de gamle til samme pris og solgt den nye oppgraderte versjon under et annet navn.

 

Jeg synes min Space Inferno var helt grei, men ikke verdt 1000 kr. Jeg ser at de som fikk den nye var veldig fornøyd med den. Var bra skuffet da jeg oppdaget at jeg hadde fått den gamle Space Inferno. Ikke bare fordi jeg hadde betalt full pris, men fordi jeg virkelig ønsket å prøve den, etter alt de skrytet den fikk.

Lenke til kommentar

Hvis man går innom andre fyrverkeriforum også så er det en hel haug med personer som har fått en feil utgave av denne Space Inferno! Slik som jeg har oppfattet det så er det nesten 50 % som har fått den gamle Space Infernoen! Slik skjønner jeg ikke at Svea kan godta og at de ikke svarer på mail er ufattelig frekt av de! Det minste de kan gjøre er i hvert fall å beklage hendelsen, men jeg tror at stoltheten demmes stopper dem fra å gjøre det.

 

I 2011 så skrev jeg at Svea bare var noe hærk! Jeg fikk fort mange motstandere som var uenige med meg, men nå virker det som om alle er enige med meg! Det var som jeg sa! Svea er en overpriset kjede og jeg går heller til andre alternativer som f eks Festival m.m!

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Nå har jeg funnet fram en pinnerakett når jeg ryddet kjelleren her, men pinnen er knekt dessverre :( Fant også noe annet småtteri ;)

 

Dere vet ikke om en metode for å bytte ut pinnen og er det en måte jeg kan finne ut hvor lang den opprinnelige pinnen var? Navnet på raketten er kilkfly roeket 38 fra Engelsrud NFI. Dette er nok en rakett jeg har fått i en pakke eller lignende! Er virkelig glad nå, for hver eneste nyttårsaften så har jeg savnet raketter! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...