Gå til innhold

U båt filmer


Bonatini

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Das Boot er den beste u-båt filmen som er laget. Ta Director's Cut, det er den beste av dem. Den finnes i tre versjoner. En på 2t 40min, Director's Cut på 3t 40 min og den originale mini-serien på 6 timer. Alle er meget meget bra.

 

Ellers så er "Run Silent Run Deep" en klassiker. Og ikke minst "Crimson Tide" som er utrolig bra. Så har du også filmen fra Kelsey Grammer, husker ikke tittelen med en gang. Men bra er den ikke.

Lenke til kommentar

Das Boot, alle ubåt-filmers mor, far, besteforeldre og grandtante, enten som den opprinnelige miniserien eller som kinoversjonen.

Begge finnes på dvd (vel, egentlig tre versjoner; Miniserien, kinoversjonen og en kinoversjon Director's Cut som er noe lengre enn den vanlige kinoversjonen men kortere enn serien).

 

Below fra 2002 er ikke så aøt for gal.

ellers er det verdt å sjekke ut Keyword: Submarine @ imdb.

Lenke til kommentar

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...