Gå til innhold

Mafia - filmer


Spar

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg kjeder meg om dagene. Det hender at jeg kjeder meg mye. Derfor trenger jeg hjelp. Jeg vil at dere skal nevne så mange gode mafia filmer som dere kommer på. Om det er greit. De skal jeg "skaffe". Så skal jeg se dem. Det hadde vært fint om det kom mer enn ett forslag om hvilke jeg burde "skaffe". Alle andre "gangster" filmer er også godtatt.

 

På forhånd takk.

 

 

Vennelig Hilsen Spar

Endret av Spar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Istedenfor å laste ned samtlige Simpsons sesonger som er blitt laget, kjøper jeg dem. Jeg har kjøpt the godfather I,II og III, + Casino og _veldig_ mange andre filmer. Grunnen til det er at jeg vil støtte de som jeg vet lager gode filmer, men de som jeg er usikker på, laster jeg ned - Filmer som jeg kun ser en eneste gang. Har ikke oversikten over hvor mange ganger jeg har sett gudfaren filmene forresten.

 

Laster ned noe, kjøper noe, synes jeg burde få lov til det uten å få masse dritt slengt op i kjeften...

Lenke til kommentar

mesteparten av pengene går til en møkkabransje som har for mye fra før og saksøker tenåringer - som aldri hadde kjøpt filmene pga. deres vanvittige pris likevel - for litt deling.

 

skal de være vanskelig så kan vel pokker meg vi og være det. :p

 

Ihvertfall ikke gi etter for presset og gi signal om at det er ok.

Endret av eternal
Lenke til kommentar

Les de selv.

 

Du skal drite en lang marsj i å spekulere i hvordan han skaffer seg filmer og holde deg til topic selv.

 

Ønsket meg faktisk etpar dvder til jul. Og fikk. Og jeg har... ja... har betalt nok til den bransjen til å få dritt slengt i trynet tilbake iaf. Men jeg må si at det på en måte ikke gir meg den samme gleden som før å kjøpe filmer og cder.

 

Og det har med hvordan bransjen har utviklet seg. En gjeng bortskjemte grinegutter som hadde aldri har gjort en dags ærlig arbeid i hele sitt liv. Og uføret (som egentlig ikke er uføre. de tjener jo mer enn noensinne!) har de isåfall stilt seg i selv. Bra internett kom. Endelig makt til folket som i ualminnelige tider har måttet la seg utnytte av en bransje som ikke eier kontakt med virkeligheten i det hele tatt. De har jo pokker meg ikke kommet med alternative løsninger engang. De har bare lyst til at alt skal være som før; de selger overprisede materielle-produkter i butikken og sigarføringen fortsetter i samme tempo. Ingen vilje til å omstille seg etter tiden og da får de ta det som kommer.

 

Og tyveri? Skal du begynne å snakke som de som lager reklamer på mtv og lager grafer som viser hvor mye bransjen taper? Spar meg! De har da ikke tapt noe som helst. Hva er det jeg stjeler? Ikke noe materialistisk. En _potensiell_ inntekt har de tapt, og det er ikke det samme. Tror du alle "nedlastere" hadde kjøpt alt de laster ned i butikken hvis de ikke hadde lastet ned? Nei. Kjøper de fleste dvd'er, får til jul osv selv om de laster ned? Javisst. Og tror du flere får interesse for filmer generelt fordi de er så lett tilgjengelig? JA. Hva blir summen av dette? Jo, de tjener MER enn noensinne.

 

Men slimålene får aldri nok skjønner du. Og selv om du føler du er en alle tiders kar som kjøper alle filmene du ser, uansett hvor overprisede de måtte være, så gir du egentlig bare signaler om at det de gjør er ok. De meler sin egen kake det kan du banne på. Du før monsteret som bare vokser seg større. Og akkurat som bankene driter de om du har vært kunde i 40 år og raner deg med gebyr likevel, får du ingen godvilje av filmbransjen den dagen du laster ned etpar filmer og blir tatt. Det er pengene dine de bryr seg om, ikke å tjene deg som har lagt dem igjen hos dem. Kan være noen av de som lager filmene gjør det. Men de utallige mellomledd før de får pengene (sikkert samme summen likevel) gir blankt faen. Stol på meg.

Endret av eternal
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...