Jump to content
Sign in to follow this  
Hod

Tv signaler i bilen

Recommended Posts

Hvordan kan jeg se klart tvnorge og lignende "parabol kanaler" i audi`n utenfor døra mi mens jeg ikke kan få inn parabol på veggen pga for bratt fjell? Går tv signalene i bilen på gps sattelitter eller bakkenettet?

 

Mvh Hod

Share this post


Link to post

Hmm. er ikke sikker du forstår problemstillingen. Bilen tar inn parabol. Vi får det ikke, ifølge de som var her å prøvde. Mao, kan Det gå på gps/bakkestasjoner evt at bilen har en jævli stor signalforsterker?

Share this post


Link to post

Beklager.Har du parabol i bilen som du må sette ut hver gang du stopper slik som lastebiler å campingvogner gjør det?Hvis ikke er det vanelige bakkesignaler slik som det er montert i alle nyere biler.

Share this post


Link to post

Det finnes parabol til biler også, også uten å måtte montere antenna for hver gang. ;)

 

Hvilken audi har du, og er du sikker på at det er parabol? Dersom du må ha eget programkort til bilen har du parabol, ellers har du garantert ikke.

 

Dersom det er parabol er det ofte en antenne som sitter i taket i bilen som justerer seg selv etter beste signal til enhver tid.

 

Ellers er det antenne og det er som mange sier, analoge bakkesignaler.

Share this post


Link to post

så på pimp my ride på mtve. der monterte dem parobol på bilen, var en slags stor hvit flat skive dem monterte oppå taket. dem kunne kjøre og se på tv samtidig hadde internett også trur jeg.

Share this post


Link to post

Dette kommer til norge også når det digitale nettet blir bygd ut,men foreløpig er de ikke enig i systemet enda.Tror det blir MPEG-4.Parabol mot sattelitt kan ikke kjøres med.

Share this post


Link to post

Audien er en 2002 A6 og eieren påstår at det er parabol og at den bruker hele taket på bilen som reflektor. Uansett bilen har ingen synelige antenner på taket ner som en liten sort "tapp" bak på taket, som imidlertid kan være alt mulig rart. tven er samme skjermen som brukes til radio, navigasjon også tv da. Når man kommer over et hvisst antall kilometer i timen slår skjermen seg av, av sikkerhetsmessige årsaker men man hører fortsatt lyden og selv på de stedene det er verst selv uten mobilforhold funker tven som oftest. Tviler på at det kan være analoge bakkesignaler for da ville vi også kunne ta det inn på tven hjemme i stua. :dontgetit:

Share this post


Link to post

Tv tuneren til den bilen går på bakkesignaler.Det stemmer at hvor det er signaler til bilen er det også signaler til en reise-tv med antenne på.Bildesperren fra hjulhastigeten (ABS sensorene) kan fjernes.

Share this post


Link to post

Da trenger jeg forklaring på en ting hvordan kan man ta inn tv-norge på et sted hvor det ikke er sendt på bakkesignaler slik som det er i byene? tv-norge er bare en av flere kanaler man kan se på i audi'n

Share this post


Link to post

Det kan jeg ikke svare på.Jeg trodde Audien kun kom med analogt eller digitalt bakenett men det er mulig jeg tar feil.Trodde ikke TV-Norge kjørte digital eller mobiltv.Hvor bor du ca?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...