Jump to content
Sign in to follow this  
jascko

Windows XP kopi?

Recommended Posts

Halloen!

 

 

Jeg er klar over at de fleste her på forumet misliker kopiering generelt men ærlig talt så syns jeg at det forbanna dyrt å betale over 800kr for en simpel Windows XP. Derfor har skal jeg gå for anskaffelse av en kopi, uansett hvor ulikt jeg komer til å bli deres øynene.

 

Mitt spørsmål går til de som har lyst å svare og ikke har tid eller lyst å komme med moralpreik om hvor galt og ulovlig det er kopiere. Jeg lurer på hva som er forskjellig mellom en Windows XP med lisens og en Windows XP kopi. Eneste jeg vet er det faktume at du får ikke oppdatere en Windows kopi. Men er det noe mer enn det da?

 

En ting til, følger Activ X og internet explorer med Windows eller må mann laste det ned separat.....internet explorer er forsåvidt ikke så viktig siden jeg har tenkt å kjøre Opera leseren grunnet virus og ormer. Men jeg må ha internet explorer så jeg kan få laste ned Opera, hvi dere skjønner.

 

Takk til alle som tar seg tid å svare.

Share this post


Link to post

De er vel helt like. Man får med IE på ulovlig og lovlig. Den ulovlige versjonen kan fint oppdateres også. Jeg sitter med en ulovlig kopi, og det er enkelt og greit fordi jeg ikke har råd til orginal. Så jeg støtter deg :)

Share this post


Link to post

Det er stort sett den forskjellen du nevner ja og activeX er jeg ikke sikker på...

 

Men det har ingenting med hva slags forhold folk her inne har til piratvirksomhet av software, men det faktum at det er imot norsk lov og HW.no kan komme i klemmeri med loven hvis de tillater at slik diskuteres her!

 

Tror nok at de fleste her laster ned så mye at de får vondt i hodet av det :thumbup:

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...