Jump to content
Sign in to follow this  
Zanto

Merkelig lyder i headsettet

Recommended Posts

Hei.

 

Jeg har et ganske så snedig problem. Det er veldig vrient å egentlig forklare hva jeg opplever, men jeg skal prøve så godt jeg bare kan. Er det noe dere lurer på så fyr løs. Jeg svarer mer enn gjerne på spørsmål, hvis det kan hjelpe til og løse problemet mitt.

 

Når jeg sitter og surfer, driver i Windows, chatter o.l og det ikke er noen annen lyd i bakgrunnen, kommer det en slags skarp skurring i headsettet. Har testet flere headsett, så problemet ligger ikke der. Jeg kan skru ned alt av lydvolum, allikevel forekommer lyden. Den er akkurat passe høy til at den er utrolig irriterende. Jeg fatter ikke hva det kan være. Noen her som har noen gode forslag? Hva kan være aglt? Må lydkortet byttes ut, hjelper det om jeg oppdaterer drivere, eller er det noe feil med selve utgangen. Jeg hadde dette problemt både før og etter formatering. Lydkortet er Realtek AC'97. Har du forslag til noe som kan hjelpe, så vennligst skriv det her. Jeg er desperat. Takk. :)

Share this post


Link to post

Det må jo være noen her som har en anelse om hva problemet kan være? Den merkelige lyden høres ikke hele tiden, men kommer som oftest når nye sider på nettet vises o.l. Kunne det ha hjulpoet å oppdatere lydkortet? Eller er det rett og slett ødelagt slik at jeg må kjøpe nytt? Hjelp, noen!

Share this post


Link to post

Er nok stråling fra skjermkort og andre komponenter i maskinen som du hører.

Dette kommer av alt for dårlig skjermet lydkort. AC97 er ikke akkurat et lydkort heller da, snarere en alt i ett IC produsenter lodder på hovedkortet for å kunne gjengi noe i nærheten av den lyden PC'en spiller av.

Sikkert greit på et kontor for å ha noe bakgrunnsmusikk.

Du kommer vel knapt unna Creative om du skal ha lyd helt innpå ørene uten særlig støy til en rimelig penge.

En bonus er at et lydkort med EAX eller annen prosessor også vil frigjøre litt CPUkraft til annet bruk.

Share this post


Link to post

Hm, det er merkelig da. Fordi når PC'en starter opp så kommer ikke denne lyden. Hvis jeg ikke gjør noe som helst på PC'en så kommer ikke lyden. Men setter jeg først i gang med noe, ja, da kommer den!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...