Gå til innhold

Hva tror du på?


Anbefalte innlegg

Her er altså en tråd om oss som tror.

jeg er satanist, og tør å innrømme det.Og da mener jeg ikke bare den stereo-typen, som går i svart, med pentagram og store, opp-ned kors. Det finnes faktisk uendelig mange typer satanister. Om du enten tror på at døden er et liv, eller at kristne er en sykdom. Så helst ikke post slike : Jeg-hater-alle-satanister-fordi-de-er-drid-å-i-ikke-tror-på-gud poster. Det er ikke særlig kjekt for oss andre å lese når vi prøver å ha en seriøs posting.

 

 

Men uansett, så kan jeg si at jeg er satanist, eller såkalt satakist, noe som vil si at jeg tror at døden er slutten på forberedelsene for et nytt liv. Eller litt enklere, livet begyner med døden. Og så gjør jeg alt for min egen del. Noen vil kansje si at det er egoistisk, men når jeg hjelper noe, så kan jeg tenke at neste gang jeg trenger hjelp, så kan jeg spørre dem. Jeg er selvfølgeli ikke imot kristne, budhister,jøder eller andre troer, jeg synes faktisk at det er bra at folk tør å vise hvem de er, hva de tror på som individer, å ikke bare følger " bølgen". Jeg respektere også egne menninger, om alt, så enten hvis du hater kristne, men elsker blomster, så fint! Da tør du ihvertfall å vise hvem du er! Hva du står for!! Du tør å skille deg ut, uavhenig av hva andre mener, du er en individualist som driter i hva andre mener.

Du blir respekter, eller hatet,elsket,æret for den du er, og det er det ikke mange som klarer! Og det står det svart på hvit, respekt av!!

 

Så rop ut, hva tror du på??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9871234

vet ikke helt... tror at kristendommen er ei eventyrbok for de stakkars folka som vandra der for masse år siden, tror at mennesket ikke er overlegen dyr men at dyr egentlig er bedre enn mennesket, tror at de sterkeste må overleve for ellers dør mennesket ut av sykdommer og annet elendighet, når man dør så er man bortevekke, og kroppen ligger å rotner.

 

 

forslag hvor det kan høre hjemme? :p

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hva jeg tror på. Tror(ironisk nok) at jeg egentlig ikke tror på noe. Eller det ble litt umulig. Vi sier det slik: anser meg selv som agnostiker.

 

g@bb@: Kan du fortelle om satakisme? Det jeg først og fremst forbinder med satanisme er den til "Church of Satan" i USA som er mer en livssyn en en relegion. (Som kort forklart er egoisme og individualisme i idieologisk form)

Lenke til kommentar

Jeg tror ... de fleste satanister er urasjonelle sosialister som prøver å fylle et religiøst og moralsk vakum med skiftende troskonstelasjoner i en tid da det å være alternativ for alternativets skyld står sterkt og troen på at man uttrykker seg som individ vises ved å tre inn i mer eller mindre kollektivistiske avatarreligioner fra en svunnen tid. Også tror jeg på Svein Gjedrem.

Endret av RagnarDanneskjold
Lenke til kommentar

Jeg tror at verden vil bedras.

 

Hellige Skyts Engel (HGA setting the trap with knowledge), krysse avgrunnen (daath, no angel here, just the shell.. yeah right), Magister Templi (master of samadhi, but conversation with HGA implies duality), etc. Astrum Argentum (A.'.A.'.) eksisterer ikke, de som mener noe annet er koprofager.

 

Jeg tror at alt skal bli bedre, jeg tror jeg ser det nå... blindheten.

Lenke til kommentar

Tror først og fremst på meg selv, og andre mennesker som enkeltindivider. Videre tror jeg "alt sammen" bare er basert på naturlige fenomener som mer eller mindre kan dokumenteres gjennom vitenskapen (evolusjon, mv).

 

Mitt forhold til religion er egentlig ganske avslappet, men jeg mener det fører like mye ondt som godt med seg. Respekter andres trosretning og du vil fort forstå at det er mye bra å hente i alle de store religionene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...