Gå til innhold

Hvilke vei skjærer du osten?


Pålny

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Langsiden, da får jeg en osteskive som vanligvis dekker hele langsiden av brødskiva. Legger da to slike osteskiver ved siden av hverandre og vips er hele brødskiva dekket...

Skrevet (endret)

kortsiden, da blir det ikke så lett groper og halfpipes i osten.. :p

 

EDIT:

Kortsiden, slik at det er mindre ost til igjen når den blir såpass liten at det er umlig å skjære av den.

5282934[/snapback]

 

And that.

Endret av Medrakil
Skrevet

Alle med en viss respekt for seg selv, andre og osten skjæren den på langsiden...

Tenk på om du får besøk å de vil ha en ost...Flesteparten skjæren osten på langsiden, så da er det størst sjanse for at folk flest blir fornøyd om osten er skjært på langsiden...

Man må også tenke på seg selv, tenk hvor mye ekstra krefter man bruker på å SNU osten etter den er åpnet med den vanlige åpningen...

Og osten da, vårt kjære landemerke... Man må vise respekt for osten. Tenk deg selv om du hadde blitt skjært av en osthøvel på kortsiden din! da hadde du nok blitt skuffet. Man må respektere osten slik den er. kort sagt, skjær på langsiden (herregud, dette var noe å diskutere å ja...osteskjæring :p)

Skrevet

Jeg skjærer til skivene blir så store som jeg på forhånd har planlagt. Hvor på osten jeg foretar denne tilsynelatende interessante operasjonen, tenker jeg som regel ikke over ...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...