Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor adsl på flere maskiner?


Anbefalte innlegg

Har kjøpt ny online adsl. men problemet er at det skal brukes på flere maskiner på den samme internett oppkoblingen. Ifølge online.no står det:

 

"Online ADSL leveres med kun én IP-adresse, og internetttrafikken må dermed rutes på en måte hvis flere datamaskiner skal kobles til Internett samtidig.

Hvis du kun skal koble til to datamaskiner er kanskje den enkleste måten å gå frem å sette to nettverkskort i den ene datamaskinen og bruke Microsoft Internet Connection Sharing som ble inkludert i Windows fra og med Windows 98 Second Edition."

 

 

Hva lønner det seg å gjøre? Maskinene er på hver sin side av huset (2stk). Tar jeg ikke helt feil, så går det an å bruke en switch og bruke "Microsoft Internet Connection Sharing", men det vil jo si at "vertsmaskinen" må stå på hele tiden? Jeg vil at de to skal kobles opp uavhengig av hverandre,for "hovedmaskinen" der utstyret er, er påkoblet mye mindre enn den andre..

Er den eneste løsningen router?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-09-03 07:55, kjello2 skrev:

Har selv en SMC Barricade, den Zyxel-routeren ser grei ut ifra specs.



 

Har bestilt SMC Barricade 7004BR fra komplett for 1290,-

 

men de har også en SMC Barricade 7004ABR, som er 150kr billigere.. Hva er forskjellen på disse, bortsett fra at det er en "A" ekstra i modellnummeret? noen som har peiling. Hvis en ser på spesifikasjonene på denne hos komplett, så sier den akkurat det samme.

Kanskje har du peiling kjello2?

Lenke til kommentar

Skal ikke si dette for sikkert, men etter desperat leting på nettet de siste minuttene, så tror jeg faktisk det er akkurat den samme, bare at ABR modellen er nyere. Tror ikke den har noe trådløs overføring nei. Den har akkurat det samme som BR tror jeg, men ABR versjonen har vert plaget av firmware feil, noe som nå muligens skal være rettet i de nye oppgraderingene.

Portene du ser, er ikke det portene til switchen da? for den har jo en innebygget switch.

 

Men uansett, hvordan er erfaringene med BR versjonen din da? Den skal visst ha vunnet en god del tester, og fått en god del bra omtale. ABR versjonen har vistnok fått litt dårligere kritikk pga av firmware feilene.. Ikke vet jeg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...