Gå til innhold

Amotor: Chevrolet Tahoe: Mot slutten i Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er helt latterlig. Slik jeg ser det, fyller koreanske "Chevrolet" og amerikanske "Chevrolet" helt forskjellige segmenter i markedet. Siden det er GM som står bak begge divisjonene, ser jeg ikke helt problemet med at bilene selges under samme merkenavn, selv om de har to forskjellige generalagenter. Det er vel ingen i Norges land som ved en feiltagelse ender opp med å kjøpe en Chevrolet Tahoe i stedet for en "Chevrolet" Matiz ?

Endret av Lada2103
Lenke til kommentar

Du har oppfattet riktig.

 

Store Chevyer (altså amerikanske modeller som Tahoe og Suburban) og små Chevyer (altså de som tidligere het Daewoo), importeres ikke av samme firma. Daewoo-chevyer importeres av Motor Import Nor AS, mens amerikanske "orginale" Chevrolet importeres av Bergheim Auto AS. GM har kjøpt opp Daewoo-konsernet og har bestemt seg for at Daewoo-biler som selges i Europa, skal hete Chevrolet. (Kanskje elektronikk-produktene snart får Chevy-merke også?):whistle: Når dette ble kjent for Motor Import Nor AS, var de kjappe og skaffet seg enerett for salg av Chevrolet-navnet i Norge. Derfor må Bergheim Auto AS slutte å selge store Chevyer - fordi Motor Import Nor AS har eneretten til å selge ting som ruller på fire hjul og har Chevy-merke i fronten.... :hm:

Lenke til kommentar

Blir dette en realitet er det katastrofe. Mange av oss som kjører og har kjørt store chevyer i mange år vil oppleve det som en gedigen nedtur om vi må kjøpe noe annet. Disse bilene er uovertrufne, og må aldri forsvinne. Har tro på at det må finnes en utvei på ett eller annet vis. :idea:

Lenke til kommentar
Når dette ble kjent for Motor Import Nor AS, var de kjappe og skaffet seg enerett for salg av Chevrolet-navnet i Norge. Derfor må Bergheim Auto AS slutte å selge store Chevyer - fordi Motor Import Nor AS har eneretten til å selge ting som ruller på fire hjul og har Chevy-merke i fronten.... :hm:

Nå fikk jeg lyst til å plante et svært helvetes brennende kors foran lokalene til Motor Impotent Nor AS.

 

Men forsåvidt så har man jo eksempler som Truckmaster, ombygde biler med nytt rammenummer og navn.

 

Nå vet jeg ikke hvor langt eneretten til MIN AS går, om den bokstavelig talt er slik at den er begrenset til bruken av Chevrolet-navnet & logo, eller ikke.

Som walter_melon foreslår, GMC burde jo kunne være en utvei.

 

Uansett, å besudle Chevrolets image med koreansk skit er skammelig.

Noen på toppen hos GM fortjener daglige truserøsk og konstant spissrotgang.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...