Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Enda en hastighetsøkning fra NGT!


Anbefalte innlegg

Hmm, gjør dem dette for å reparere litt av skaden den kundeservice saken har gjort mon tro? :!: Fikk hvertfal denne mailen i natt kl 03:41:

 

Hei Bond, James Bond                                        Kundenr: 007

 

For tiende gang øker vi hastighetene på bredbånd uten å sette opp prisene. Alle som får nye hastigheter vil bli automatisk oppgradert innen utgangen av januar 2006.

Hva betyr dette for deg?

Det finner du enkelt ut ved å gå til Kundesider http://www.kundesider.no. Her finner du alle de nye hastighetene. Samme lave pris på alle linjer, men med dramatisk økning av hastigheten på de fleste abonnementene. Det kaller vi skikkelig kraftig bredbånd!

På Kundesider finner du også mer informasjon om hastighetsoppgraderingen, og du kan oppgradere til enda høyere hastighet på linjen din.

 

 

Med vennlig hilsen

Kundeservice

NextGenTel

 

ADSL2+ har hvertfall en fin pris, husker ikke forrige... nå gjenstår det bare å se om de klarere denne oppgraderingen da.. sitter fortsatt på en bravo 2000 linje, som ikke eksisterer, den begynner jo på 2500. Men ved forrige oppgradering mente dem jeg hadde bravo 1700 linje og oppgraderte meg til bravo 2000. Som jeg allerede hadde hatt i lang tid. Men men, om jeg nå får 1.5 mbit mer ned for samma pris er jeg fornøyd :w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...