Gå til innhold

Hvilke spill har gjort virkelig inntrykk på deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette spillet biter seg fast i sjelen og river med seg en del av den hver gang vinduet lukkes. :ermm: Noen som husker Mech Warrior 3? Spilte det litt, da vi fikk internett! ojojoj..

 

Ellers har jo NFS-serien tatt noen timer, og jeg er ganske ny til FPS-spill. Starta faktisk med HL2 - fikk ingen varige skader, men starta å like Day of Defeat-modden. Så kom BF2 som er perfekt for meg! Bil-fly-helikopter-simulator med FPS og commander-mode! Helt genialt for en bilspiller som meg.

 

Ellers blir det noen timer bak modellflysimulatorene, men det er jo ikke spill. Det er trening. Skulle vært underlagt NIF og NAK, da det er sport.

Lenke til kommentar

Går helt blankt for meg nå, men husker et genialt spill til Commandore 64. :cry: Det gjør vondt at vi solgte konsolen ;(. Husker et spesielt spill til CD 64. Det var et idrettsspill hvor man hadde alle øvelsene og jeg brukte alltid å vinne :). Mange artige timer foran tv skjermen da :love: . Men det var også andre fine spill til den som jeg ikke har navnene på. Husker ikke dem mer nå etter 10 år.

 

 

Give me Commandore 64! :thumbup:

Lenke til kommentar

Gothic-spillene har gjort et veldig bra inntrykk på meg. Å sette føttene i Valley of Mines var en opplevelse utenom det vanlige. Husker da jeg spillte Gothic I, etter at jeg var ferdig med Gothic II. Det var ganske rart å se hva The Valley of Mines en gang var, før slottet ble ødelagt og omringet av orcer, før den store gruven raste sammen, og før barrieren ble ødelagt. :)

Lenke til kommentar

World of Warcarft har gjort et sterkt inntrykk på meg.

Tenk å bruke hele livet sitt på et slik spill.

For og ikke nevne pengene som må til for å spille, at folk ofrer utdanningen for spillet er heller ikke uvanlig. Når man har nådd level 60 har man ikke mer å gjøre i livet.

Jeg har sett venner og fiender brukt opp livet sitt på spillet, selv de som ikke har hatt et liv fra før...

 

Age of Empires II har vel hatt et litt mer positivt inntrykk på meg.

Tenker veldig ofte på hvordan Genghis(Djengis) Khan klarte å erobre det meste av Asia og en del av Europa, vel, ikke oftere enn når jeg spiller det. Hvor mange kinesere, persere og andre mongolere han drepte og om buen hans hadde 25 pierce attack :p

 

Mitt første spill jeg prøvde var vel Stunts. Da var det veldig vanskelig, fundérte på hvordan det var mulig å bremse i luften, og jeg hatet douseringssvingene. Men jeg holdt meg til Lotus III.

Lenke til kommentar
Mitt første spill jeg prøvde var vel Stunts. Da var det veldig vanskelig, fundérte på hvordan det var mulig å bremse i luften, og jeg hatet douseringssvingene.

6218341[/snapback]

Ja du var helt vill etter å kjøre ned skilt! På den gamle 386-pcen. :!:

 

Personlig har Red Alert og Transport Tycoon spesiellt gjort inn(t)rykk på meg. Det er vel noen av de beste spillene. Transport Tycoon blir jeg aldri lei av.

Lenke til kommentar

Jeg digga alle settlers spillene, men etter at de overførte produksjonen til et annet selskap har de skuffa totalt. Digga de lave litt tjukke fyrene som du måtte gi mat og verktøy får og jobbe :love:. Artig når de oppløste seg når de ble drept ;). Et klassisk strategi spill med litt mer realitet, fordi man måtte sørge får å gi materialer til settlersene og sørge får at alt gikk i en evig rotasjon.

 

- produksjon av tre - høgge ned - sage det - bruke det til byggverk.

- Ikke fornybare ressurser :roll: - smelte det og støpe det - bruke det til verktøy eller våpen

Endret av Bad4Bing
Lenke til kommentar

Noen som har rukket å nevnt Silent Hill til playstation? ...... ..... jeg satt med hendene foran øynene da broren min spillte det. Det var skikkelig scary, aldri om jeg skal spille det. Selv når jeg blir 30 og er blitt mer voksen.

 

BTW! Da ligger sikkert PS, Xbox og alle dagens konsoller på museum ;).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...