Gå til innhold

Kva skjedde eigentleg 9.11.01?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan vi ikke heller diskutere noe litt mer "down to earth" som er mer relevant for oss som bor i Norge?

F.eks avskrivningssatsene på anleggsmidler, implementereingen av IFRS, veisalting, skjermingsfradraget, importavgiftene på slagvolum, indeksregulering av innslagssatsene til atføring under 4G etc etc

 

gjerne på nynorsk om du vil

 

Edit: Litt herlig informasjonssuppe, klipp og lim og velg på øverste hylle blant millioner av innslag om 911, legg til skummel lyd, slowmotion osv... konspirasjonsteoriene kan amerikanerne få ha for seg selv, det er en greie som ikke slår særlig godt an her på berget.

Endret av RagnarDanneskjold
Lenke til kommentar

Artige teorier. Det jeg reagerte mest på må være å hevde at flere av de påståtte kaprerne fortsatt er i live og i jobb, uten å kunne produsere et eneste intervju, bilde eller video av de i det hele tatt. Hvis de bare kunne vise at en eneste av de faktisk er i live så hadde de hatt en langt større troverdighet.

Lenke til kommentar

Med TWFA sine mange linker til lignende tråder stenges denne. Post gjerne i en av de trådene om du har noe relevant og nytt å bidra med (hvis ikke blir det bare en unødvendig bump.)

 

Det er altid bedre å poste i en eksisterende tråd om emnet enn å opprette en ny en. Derfor er søkefunksjonen et verktøy som dessverre alt for ofte blir ignorert.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...