Gå til innhold

Test: MSN på mobilen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Synes det var en altfor dårlig overskrift på artikkelen.

Navnet MSN er jo en forkortelse for Microsoft Network og det består av alle tjenestene som finnes på MSN. F.eks. hotmail, groups, search, money, stock, encarta, atlas, shop mm. Og ikke bare MSN Messenger som artikkelen handlet om.

Når man bruker titelen "MSN på mobilen" får jeg intrykk av et program som tar seg av mange av tjenestene til MSN og ikke bare MSN Messenger. Når det dessuten MSN Messenger alltid i artikkelen omtales som MSN, blir det en vedlig forvirende artikkel.

5176942[/snapback]

 

Ja, jeg ser hva du mener. Likevel er det nok sånn at folk flest refererer til MSN Messenger som MSN.

Lenke til kommentar
Hei. jeg sliter også med å få opretta samtaler i eMSN.

Har Nokia 6680. Noen som vet om et annet programm som er bedre.?

Å eventuelt hvor jeg kan laste det ned.?

 

MVH

Martin

5175686[/snapback]

 

Siden du har en Symbian-telefon, ville jeg nok heller forsøkt en klient for Series 60 om jeg var deg. Agile Messenger er et program som fungerer helt strålende, med mange nyttige funksjoner.

www.agilemobile.com

Lenke til kommentar

"ass to mouth" kan du være selv... Det ser litt uproft ut.

 

Teksten i hver melding er vel på noen titalls/hundre byte, da hver bokstav tar omtrent én byte, men det er vel annen informasjon som må sendes og mottas også, slik som hvem som sender meldingen og hvem som logger på og av. Så det skulle ikke forundre meg VELDIG om det lar seg gjøre å bruke en MB i løpet av en måned.

Lenke til kommentar
Jeg har problemer med eMSN og mobilen min, 6230i, jeg får "Login error: Connection problem write" , noen som vet hva dette kan være ? :/

5184596[/snapback]

 

Jeg har Nokia 6020, men fikk samme error. Fant ut at det var fordi jeg kun hadde WAP og MMS oppsett på telefonen, og ikke internett-oppsett. Så lasta jeg ned Telenor sitt internett-oppsett Nå funker det fett :D

Lenke til kommentar
Savnet TipicME i oversikten, jeg. Denne er gratis også, og her kan du også prate med flere samtidig. TipicME kan du finne på www.tipic.com.

Den fungerer greit på min nokia 6600.

5190389[/snapback]

 

hmm... tipicME så jo veldig fint ut :) desverre funka det ikke på min Nokia 6020... Det står at det skal fungere på Nokia 40 series, men... just my luck :cry:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei folkens!

 

Jeg har en Samsung D500, og fikk nettopp alt til å fungere som det skal ...

 

Tips: Lastet ned internettprofil fra telenormobil.no, og da funket alt som det skulle ...

 

men spørsmålet mitt er :hva JEG må betale?

 

Først av alt: dere sier at 1tegn=1byte... hmm, og noen mente at det skal godt gjøres å bruke 1mb i løpet av en måned... så, er ikke 1024bytes=1mb? Det er ikke MYE å skrive 1024 tegn i løpet av en måned.

 

Så man betaler ingenting å være pålogget? Jeg leste på telenormobil.no sine sider om at GPRS for privat + og andre abo. koster bare 10kr i døgnet... har jeg forstått det rett?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har testet en del MSN klienter til mobilen. Smileyer som er like avanserte som commodore grafikk har jeg liten sans for og derfor faller en del av msn klientene bort, blandt annet agile messenger. Agile er den beste gratis Msn klienten men den beste av de alle er TurboMSN, den har faktisk helt like smilys som MSN har. Det er ikke mange andre mobil Msn klienter som kan skryte på seg det akkurat.. Den er helt perfekt, eller det vil si så god som det er mulig og få en MSN klient til mobilen. :w00t:

Lenke til kommentar
hvis man chatter hele tiden i msn i en måned, hvor mye MB vil det ta ca?

5182584[/snapback]

Du må nok spesifisere litt nærmere. Hele tiden? Altså dag inn og dag ut uten pauser?

5182699[/snapback]

 

eller noe sånt ja..

 

eller; ca 3-4timer per dag i en måned?

5182771[/snapback]

 

 

vel.. hvis det koster 1 kr timen (50Kb pr time) så blir det 3 kr dagen, eller sånn veldig kjappt avrunda 80 - 120kr måneden, da har du chatta masse ;)

 

 

Richard

Lenke til kommentar

Eg har SE k700i og bruker:

 

http://www.jabber.nu/.

:: J2ME, kanskje også andre format?

+

Gratis

Fungerer bra

Kan snakke med fleire samtidig

Støtte for fleire tjenester ( ICQ, .. )

 

-

Ingen tastelås

Kan ikkje legge programmet i bakgrunnen.

 

--------------

 

http://www.yamigo.com/

Dette er ein tjeneste som bruker "Mine venner" nettverket. Her kan ein legge til MSN messenger kontaktene sine, så når dei er pålogga MSN, kan du snakke med dei på mobilen. Denne tjenesten er integrert i foreksempel SE k700i, så programmet kan køyre i bakgrunnen osv. Anbefalt å prøve. Dette er også gratis!

Endret av rec0n
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...