Gå til innhold

Har bestilt Guild Wars. Har jeg noe å se fram til?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja.

 

Du kan se fram til en givende historie, stort sett hjelpsomme spillere.

God grafikk til å være et MMORPG, interesange "monster"

 

Når du etterhvert finner deg et guild kan du delta i kamper om "the gods favor" som gir ditt Guildwars område (europa - korea - usa) tilgang til et spesielt område.

 

Klarer du å holde deg til "skikkelig" engelsk når du prater til folk ingame så for du som oftest god respons, så fremst du ikke snakker til en som er helt på bærtur.

Endret av Dwagon
Lenke til kommentar
Ja absolutt. Men ikke forvent deg noe lignende WoW. Det er såpass forskjellig at du risikerer å bli skuffet.

5089896[/snapback]

 

Høres bra ut at det ikke ligner på wow. Spilte betaen og ble lei av å samle goblin ører og lignende :roll: Liker heller ikke grafikken i wow. Den er veldig "Yoshi Island 3" hvis noen tok den :)

Lenke til kommentar

Guild Wars er konge! :w00t: Det er bare to negative ting jeg har å si om det; Du kan ikke hoppe, og max lvl er 20! :thumbdown: Men dette bryr du deg ikke noe om etter å ha vent deg til det :thumbup: For min del har jeg enda ikke blitt lvl 20, så det går da det også :!:

 

Hvis du er interesert i en norsk guild kan du ta kontakt på [email protected], eller whisper Pepper Bihf på gamet! Alle norske er velkommne! :w00t:

Lenke til kommentar
Guild Wars er konge! :w00t:  Det er bare to negative ting jeg har å si om det; Du kan ikke hoppe, og max lvl er 20! :thumbdown:  Men dette bryr du deg ikke noe om etter å ha vent deg til det :thumbup: For min del har jeg enda ikke blitt lvl 20, så det går da det også :!:

 

Hvis du er interesert i en norsk guild kan du ta kontakt på [email protected], eller whisper Pepper Bihf på gamet! Alle norske er velkommne! :w00t:

5090886[/snapback]

 

 

Du og har tilfeldig vis ikkje spelt WoW før? :innocent:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
det er ett par ting jeg savner på GW... som f.eks at man ikke kan hoppe og ikke ha "proffesions" osv...

5172224[/snapback]

 

Hopping er da en ting, selv om jeg ikke savner det selv, men professions? Det er noe av det kjedeligste som finnes, iallfall slik det er implementert i WoW. Jay, gå springe rundt i et fjell og lete etter "mines" som man kan trykke på og få metaller, for så å springe tilbake til byen og lage noe....kjempekjekt, for å nevne to professions. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...