Gå til innhold

Problemer med F.E.A.R


Anbefalte innlegg

installert patch 1.01 til fear. når jeg kommer til intervall 8 eller noe slikt i spillet forsvinner lyden fra personer. hører ikke hva de sier, men må liksom lese undertittelen i stedet. ødla litt av spillet på de siste intervallene selv om spillet i seg selv er helt konge.

 

leser også at folk kjører spillet på 1600x1200 oppløsning. hvordan stiller man inn dette? får bare stilt opp til 1280x960 inne i spillet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du har nvidia skjermkort gjør du følgende: høyreklikk i skrivebordet-nvidia displays- "skjermnavnet"- Digital flat penel, elns- så tar du på display settings elns, slik at du kan får opp en meny der du kan velge "fixes aspect ratio scaling" velg den og så restart spillet. Da skal det kunne gå å skru opp høyere oppløsning. Er bare å prøve seg litt frem, siden jeg ikke husker helt hvordan man gjorde det! :thumbup:

Lenke til kommentar

det med lyden er vansklelig å si. jeg fikk ikke noe problemer med lyden, og jeg patcha også føre jeg spille igjennom det. kan være bug i spillet, eller noen problemer med din hardware/drivere.

 

edit sjekk ut denne linken for nyaktig forklaring på 1280*1024 oppløsning. post gjerne selv også om du vet om noen andre spill som du kan fikse det på en lignende måte.

 

edit: glemte linken i farta

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=443263&hl=

Endret av Spirre
Lenke til kommentar
Zed, jeg har allerede linka til en tråd som det der står forklart :)

 

men om du har noen andre spill som du kan fikse sånn at du får 1280*1024 i, så ta gjerne å post i den ;)

5094746[/snapback]

 

hehe, så ikke den linken før nå jeg :blush:

men om jeg kommer på noen måter i andre spill så skal jeg poste det der :)

Lenke til kommentar

Fear krever noe vannvittig maskinkraft syntes jeg. I alle fall skjermkortet. Får ca 30 fps når jeg kjører halparten på maximum og resten på high( eller var det middels? husker ikke helt) Har ATI x800GT Hvor bra skjermkort må man ha får å kunne kjøre spillet med allt på max og oppløsning på 1600x1200?

 

 

 

 

 

 

F.E.A.R er skummelt :dontgetit:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har installert patchen til F.E.A.R 1.01, men når jeg skal starte spillet kommer denne meldingen opp:

 

"Original disc could not be found or authenticated."

 

Hvorfor kommer dette når jeg har "the original disc" og kjøpt spillet selv. Det er ingen riper i det, og jeg kan spille F.E.A.R hvis jeg ikke installerer patchen, men da kan jeg heller ikke spille på interenett.

 

Noen som vet hvorfor dette skjer?

Lenke til kommentar
for å kjøre alt på max i 1600*1200 med AA/AF så må du ha SLI oppsett. tester har vist at 1 GTX kort ligger på godt under 30fps ved de innstillingene

5097819[/snapback]

 

Nja...ca. 30 fps faktisk, men nede i 23 fps på testen du kan kjøre etter å ha forandret innstillinger...som jeg hadde...men det er for dårlig... Kjørte det i 1024*oppløsning jeg... Var mycket snygt å se på likevel...og gled meget bedre...

 

Men det er vanvittig tungt å dra med all eyecandy på fullt ja... :mad:

Hadde liksom håpa at jeg ikke skulle oppleve 30fps uansett før neste høst i hvertfall når jeg skaffa meg et så hypa kort som 7800GTX er... :nei:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...