Gå til innhold

Hvilken spillkontroller er/var best?


stekri88

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå er det vel ikke meningen at man skal slenge kontrollerne i veggen, så å klassifisere hvor god en kontroller er utifra dette er vel noe tullete :hm:

5073232[/snapback]

Det skjer titt og ofte hvis man spiller nok Super Monkey Ball. Jeg har til og med hatt gjester som har gjort det instinktivt når de er et par millimeter fra å greie Expert level 7, og som blir helt rød i trynet når de oppdager at de har slengt andres kontrollere i veggen. Men GC kontrollene mine har overlevd helt fint.

Lenke til kommentar

GC-kontrolleren er diggest, spesielt Wavebird. Det eneste er at d-paden er litt liten. Må også si at jeg liker xbox kontrollen (den store, ja) bedre enn dual shock. Elsker spesielt triggerne der. Digger å spille Halo med dem. FPS passer ikke på ps2, trenger triggere som på gc og xbox.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Jeg synes egentlig at Xbox S kontrollen er veldig bra - synes at PlayStation 2 kan bli litt for liten og knotete, så jeg har store håp til Xbox 360 kontrollen også. Ellers har jeg gode minner fra Sega MegaDrive kontrollen. :)

Lenke til kommentar
Selv om den beste av dem var den som ikke kunne hvile på bordet. Hadde rund underside og man holdt under med venstra og styrespaken med høyra. Perfekt for mine små barnefingre (autofire-bryter nedenfor styrespaken). Sleit ut et par sånne.

Tenker du tilfeldigvis på en joystick som het Speedking? Hadde en slik selv, og er enig i at den var god. Det eneste jeg ikke likte med den, var at det iblant var vanskelig å unngå at jeg styrte på skrå opp mot venstre, når jeg egentlig ville styre rett til venstre f.eks. Men det kan jo ha vært meg da, tror ikke broren min hadde det problemet.

 

Niskivara: Mente du denne (Zipstick)? Vet det var mange som foretrakk den, men jeg syntes Arcade-joysticken var bedre selv. Jeg hadde forøvrig en joystick som liknet litt mer på den du linket opp mot rent formmessig også (men den var ikke gul da), den het Competition Pro (Clear).

 

Hmm, nå fikk jeg plutselig veldig lyst til å kjøpe meg den C64-joysticken med 30 innebyggede spill. :p

5070449[/snapback]

 

Der var den ja! Speedking!

Endret av Knutgrus
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Liker Wiimoten best jeg. Etter å ha hatt Wii i snart en måned er jeg overbevist om at kontrolleren vil gi meg noen fantastiske spillopplevelser. At den og nunchucken er behagelige å holde i er også et stor pluss.

Når det gjelder de tradisjonelle kontrollerene synes jeg at 360 kontrolleren ligger hakket foran GC kontrolleren(større dpad, bedre skulderknapper). Veldig komfortabel å holde i den også. :)

Lenke til kommentar

Wiimoten uten tvil. Er noe av det beste "verktøyet" for spilling jeg har opplevd. Med vanlige kontrollere, som f.eks PS2 kontrollen, ble jeg veldig fort sliten i tommelfestene samt sliten i hele hånden. Det blir jeg pussig nok ikke av Wiimoten, som nærmest er en naturlig del av hånden.

 

Nunchuken passer og fenomenalt godt inn i hånden, og føles like naturlig som Wiimoten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...