Gå til innhold

TES: It came to me in a Dream - Morrowind


Anbefalte innlegg

Haillu

 

jeg var litt skadet, fant en seng og la meg til å sove. jeg våkner (uten å heales) og får opp en melding:

 

I had a disturbing dream. I can only recall one part. A tall figure with a golden mask led me among the dead as through a wedding celebration. I heard many voices, but no lips moved. I strained to breathe, but my chest didn't move. The tall figure spoke with each figure as he passed among them, laughing abd joking, as if they were alive, but they made no reply. I tried to cry out, but without my breath, my tounge fluttered in vain.

 

mannen med Gull-maska må være Dagoth Ur :dribble:

 

men, hva betyr detta. noe spesielt jeg bør huske på/ta hensyn til el.?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å spessifisere litt, så betyr det vel noe.

 

Det er Dagoth ur's måte å omvende folk til å gå over til "the dark side", Det er ikke bare du som får slike drømmer.

Hvis jeg har forstått riktig så vil alle dreamers ha hatt slike drømmer.

 

Du vil treffe en i balmora som snakker til deg, om de drømmene, husker jeg rett. han prøver å overtale deg til å dra og besøke dagoth ur. jeg traff ham i trappene mellom de to vakt tårnene midt i byen. (West guard towers tror jeg)

 

Men som sagt de vise kvinnene i ashlanders leirene forteller deg mer.

Lenke til kommentar
gidder ikke å åpne en ny tråd, men har et lite spørsmål. prøver litt Alchemy (level 45 nå) og bare lurer på om ingredienser må plasseres i riktig rekkefølge, og hvordan en Potion får opp en affix, må det være to ingredienser med samme affix da eller?

5053069[/snapback]

Affix? Det heter da effect...? Jo, det må være minst to ingredienser med samme effect, da vil den effecten være på drikken. Rekkefølgen har ingen ting å si. Jo høyere level du har, jo flere effekter kan du se på ingrediensene. Tror du kan se alle fire på level 65 eller 75.

Lenke til kommentar

nå spør jeg mye her, men jeg vil gjerne bli Guildmaster i Fighter's guild, noe jeg _veldig_ snart er. det eneste jeg mangler er å drepe Gentleman Jim Stacey. MEN. jeg vil også bli Guildmaster i Thieves, og som jeg har forstått så blir jeg nødt til å drepe Hard-Heart i Fighters for å få bli Guildmaster... noen som vet om noen måte å bli i begge? (skal prøve å bli Guildmaster i Mages etc. men hvis jeg må fortsette med å drepe andre Guildmaster kan jeg nesten bare bli i halvparten. :no::cry:

 

 

jo, fått en ny drøm fra Dagoth Ur, men jeg fører den ikke opp her.. og snakka med en i Vivec som sa at jeg skulle vende meg mot "The True Lord" fikk litt lyst til å bli Dark Templar og tilbe Dagoth Ur :D

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar

Hehe det er det som er så fantastisk med TES serien, du kan gjøre AKKURAT hva du ønsker... hvis du vil bli ond blir du det..... (får da selvsagt ikke noen ending) spillet forandrer ikke karrakter. du kan f.eks ikke rive ghostgate...

 

Du kan ikke bli guildmaster i thief og fighter på samme tia, hvertfall ikke uten å cheate. da du automatisk blir kasta ut av en guild ved å angripe en annen i samme guild.

 

Det som derrimot kan fungere, er å bruke console til å få tak på de forskjellige journal-entries du trenger.

hvis du da f.eks bare mangler å ta livet a Jim, kan du bruke console til å få den journal-enrien som trigger at du blir guildmaster.

nå husker ikke jeg commandoen for å legge til journal entry, og aner ikke hva enrien heter. men det finner du helt sikkert :)

 

microtom

Lenke til kommentar

Microtom, MiSP, jeg skammer meg litt, fant netopp ut at jeg vil cheate (bittelitt for å bli Guildmaster i begge, skal drepe en av dem though, så det blir ikke så mye) men dere begge er guder... takk :yes:

 

Edit: en mulighet.. hvis du f.eks dreper Hard-Heart, vil du bli Guildmaster da? Bounties og Member klarer jeg fint, men vil gjerne ha posisjonen... klarer alltid å finne en måte å komme inn i en guild på og bli kvitt bounties

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar

Angående å bli Guildmaster i begge guilds: Jeg hadde engang en character som var guildmaster i alle tre guilds! Og det klarte jeg uten å cheate! Jeg tror det kun har noe med rekkefølgen du tar questene i. Jeg var nok bare veldig heldig... :p:D

 

Edit: Ikke nøl med å spørre. Spør så mye du vil, det er det vi "proffene" er her for! Det er det forumet er til for! :thumbup:

 

Det er vår glede å hjelpe andre til å komme opp på samme nivå som oss. Vi vil jo spre interessene våre, ikke sant dere?

Endret av MiSP
Lenke til kommentar

Vel jeg tok litt feil gitt :).... du kan bli master i både thief og fighter. :)

Men du må ikke ta livet av Jim,

Jim vil til syvende å sist i theif-guild questen at du skal drepe Hard-Heart.

 

gjør alle fightersguild quest, men ikke de du får fra hard-heart, percius mercius vil tilslutt at du skal ta livet av hard-heart(pga. comma thong), og da gjør du to missions på en gang.

 

 

Microtom

Lenke til kommentar

Nei men hvis han har tatt livet av Angoth The Jeweler, Habasi og Helende, blir det vel litt vanskelig å bli master-thief??

Man har da tatt livet av 3 av 4 som gir deg missions..

 

Hvis da det ikke holder å kun ta missions med Jim?, men "sjefen" pleier jo ikke å ville gi deg missions før du har steget litt i gradene?

 

Microtom

Endret av microtom
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...