Gå til innhold

Super Bærbar til Minipris Hva tror dere!!!!!!


Anbefalte innlegg

Var inne på Qxl i natt og kom der over en auksjon på bærbar Pc av typen Toshiba Satelitt 1955-S802. Kjøp nå pris var 7000 og jeg slo til. Dette er en meget kostbar maskin og selger holder til i London...kan dette være et svindels forsøk. Vi var 5 stk som fikk in hvert vårt vinner bud på qxl, se på denne linken og si hva dere tror. maskina koster 2560 $. http://www.qxl.com/cgi-bin/qxlhome.cgi/NO/...81079/_35069338

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enten tyvegods eller svindel.. Hvis du faktisk får en pc, og ikke en eske i oppkrav med steiner i må jeg vel si du har vært rimelig heldig.

 

På den annen side - hvis det viser seg å være tyvegods, og PC'en blir sporet opp kan du fort bli tatt for heleri, da du bør vite at en pc med ny pris på over 30000,- i Norge (Tilsvarende modell) med så ekstreme spesifikasjoner, aldri ville gått for 7000,-

Hvis du skal overbevise om at du handlet i god tro, må du enten virke ekstremt dum, eller være utrolig flink til å overbevise :smile:

Lenke til kommentar

Vel han har tatt kontakt nå og bedt om telefon nummer. maskinen er ny og ligger i eske, med 1 års garanti. jeg kunne betale etter at jeg hadde motatt varen. føler meg litt trygger da og det er jo mulig at dette kan feks være fra et konkurs bo eller noe slikt, men uansett om han sender i oppkrav vil jeg be posten om og vente med og sette in penger til jeg har sett at det virkelig ikke er murstein, kjenner dem så pass godt at det vil gå i orden

Lenke til kommentar

Han har jo vært medlem siden igår :smile:

 

Medlem siden: 21/08/2002

 

Jeg hadde vært 110% skeptisk ihvertfall.

 

En ting jeg alltid gjør, er å sjekke karakteren til personen jeg kjøper av + be om adr + tlf nr, som jeg sjekker om med telefonkatalogen osv.

 

Er alltid en fordel å ta en del forhåndsregler.

 

Men så må jeg si at jeg aldri noen gang har brent meg på kjøp ved qxl..når man snakker om priser her, jeg ga faktisk 950kr for 2x256mb rdram orginal samsung. De kostet på den tiden 2500,-. Så man kan gjøre MEGET gode kjøp der.

Lenke til kommentar

Tjuvgods eller konkursbo. Spiller ingen rolle. Selgeren kunne lett fått det dobbelte. Da blir jeg skeptisk. Hadde markedet vært tregt så hadde jeg forstått det, men nå om dagen kaster folk seg over tilbud på bærbare. Ingen er så dum at de selger noe billig når du vet at den samme kjøperen er villig til å gi det dobbelte.

 

Vær ytterst forsiktig her.

 

Anyway, hold oss oppdatert i saken. Spennende å se om alt går bra.

 

[ Denne Melding var redigert av: Signatur på 2002-08-22 15:37 ]

Lenke til kommentar

Hei igjen

 

Venter telefon fra ham nå. Skal prøve og finne mere ut om ham og se om dette kan være fra et firma. men jeg må si meg ening at det virker nesten for godt til og være sant. Når han ringer skal jeg be om og få kvittering fra ham. litt info om ham og eventuelt firma. skal sjekke på qxl senere og se hva vi snakker om her. Har egentlig litt lyst og kontakte qxl og høre hva de tror....holder dere videre oppdatert hvordan dette går...7000 for en maskin som koster langt over 20 000 i norge....og NY ???????????...............Vel vi får se

Lenke til kommentar

Det du SKAL passe på er følgende:

 

Ikke ha direkte kontakt med selgeren personlig, få ham til å sende på postoppkrav!!

 

Du kan risikere at maskinene ikke eksisterer, og at selgeren prøver å få deg til å møte opp personlig med penger, for så å rane deg :smile:

 

 

Men hvis det går i orden vil jeg bare gratulere! Skikkelig bra da - i verste fall er det jo bare å selge videre hvis pc'en ikke er helt sånn som du ønsker :smile:

Lenke til kommentar

Hvem som gidder å reiser fra london for å rane noen for 7000kr

 

hehe.. godt poeng.. glemte den litt.. Men - er du heldig og får billigbilletten (merk entall..) for 149,- og møter 5 stk, tar 7000 av hver, og drar tilbake igjen er det jo en grei sak :smile:

Får med seg en finfin busstur til Sandefjord også :smile: hehe..

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-23 10:40, ekren skrev:


Hvem som gidder å reiser fra london for å rane noen for 7000kr


 

hehe.. godt poeng.. glemte den litt.. Men - er du heldig og får billigbilletten (merk entall..) for 149,- og møter 5 stk, tar 7000 av hver, og drar tilbake igjen er det jo en grei sak :smile:

Får med seg en finfin busstur til Sandefjord også :smile: hehe..

 

Dra fra london og rane 5 stykker kan kanskje være et problem...(hvis han ikke er Bond da (!) ). :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...