Gå til innhold

Kjøpe bærbar Pc i Kina


silverfox

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prisene skal være endel lavere siden veldig mye av komponentene produseres i Kina. Men da må du passe på hvor du handler. Å shoppe på vanlig elektro kjede og store shopping senter vil ikke lønne seg, på grunn av prisen. Men det finnes elektro bydeler i kina som får subsidier fra staten, og der er prisen langt lavere. Skal du bestille via nettet, så er det ikke så mye du sparer, tanken på 25% moms. En annen ting er garanti. Men om du skal til kina en tur, og tilfeldigvis får kloa i en bra bærbar, da er det være en veldig bra deal.

Endret av samye83
Lenke til kommentar

Det er nok mulig, og du må være klok på hvor du handler en laptop. Det er veldig store prisforskjeller. I Shang Hai er det elektro senteret midt i byen, så det skal ikke være vanskelig å finne. Finnes andre steder også, men jeg er ikke så kjent med dem. Du får bare spørre de folka der nede :thumbup:

 

Ja, tror at du kan finne en laptop til en billigere penge i Kina. Du får sammenligne prisen med den norske. Jeg kjøpte for eksempel en iriver mp3 for 3300 kinesiske yuan, det vil si rundt 2800 kr. Og den gang kosta den over 4000 kr i norge. Om du finner den riktige varen kan du virkelig gjøre et kupp ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...