Gå til innhold

Vil gjerne ha verdens beste chipsettkjøler


Dragavon

Anbefalte innlegg

Har bestemt meg for å bytte ut mitt DFI nF4 SLI DR med den nye Expert-versjonen. Siden DFI på det kortet har plassert chipsettet slik at det ikkje kommer i konflikt med grafikkort så vil eg bytte ut kjøleren som kommer på kortet med en forhåpentligvis stillere og bedre versjon. Pris spiller ingen rolle, det blir uansett billigere enn å kjøpe ett komplett vannkjølingssett. Så eg hadde satt stor pris på om folk hadde giddet å komme med råd til kjøler og vifte :)

 

Edit: Har funnet Swiftech MCX159CU hos Microplex. Finnes det noen bedre?

Endret av Dragavon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv montert denne Zalman ZMNB47J kjøleren på tre forskjellige hovedkort, og er svært fornøyd med resultatet. Min erfaring er at vifte på northbridge ikke er nødvendig, sålenge man har en god ribbe og litt luftflyt ellers i kabinettet.

 

Men hvis du vil ha med vifte er nok det der en av de beste som er å oppdrive, med mindre du lager etellerannet sjøl fra en prosessor-ribbe.

Endret av Wazu
Lenke til kommentar

Har selv Zalman ZMNB47J kjøleren både på NB og lydkortet. Er for så vidt fornøyd med kjøleren, men det irriterer meg at jeg må kjøre luft på den for å få ned tempen.

 

Om jeg var deg, med god lommebok, ville jeg kjøpt den Swiftech MCX159CU, med denne ved siden av SilenX iXtrema PRO - 40x20mm 14dBA, mere luft som blir flytta og lavere støy.. Om du har plass selvfølgelig da..

Endret av daniel_984
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...