Gå til innhold

TES: Dagoth Ur, når bør jeg gå til han?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du fullført mainquesten? Da bør du egentlig være i høy nok level... Det er egentlig ikke hovedlevelen det kommer an på, det er mest hvilke våpen du har og hvor god du er å bruke dem. Hva har du som major/minor skills, og hvor god er du i dem? Hvilke våpen planlegger du å bruke?

Endret av MiSP
Lenke til kommentar

neh, i så fall ville jeg brukt Bound Longbow-skillen jeg har..

 

Mainquesten? er det noe med Blades og keiseren eller.. :blush: in case, nei, bare guild-quest's

 

Main skills:Sneak, Marksman, Hand-to-hand, Athletics, Acrobatics

Minor skills: Merchantile, Speechcraft, Light armor, Security og noe jeg ikke husker i øyeblikket.

jeg har lvl 100 Hand-to-Hand og noen og 80 i Marksman

Sign er Shadow (ville ha Moonshadow)

 

hvis det er til noe hjelp, så tar jeg Dremora Lords (som i Shrines) ganske lett med bedre arrows og Bound Longbow

 

Edit: Feil Sign

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar

Hand-to-hand er en ganske dårlig skill i Morrowind, tror ikke den hjelper noe særlig mot Dagoth Ur. Og du må nok ta mainquesten før du kan ta ham, han er jo hovedbossen! Du kan ikke bare skippe storyen og drepe ham - både rent praktisk og etisk sett. :p Gjennom mainquesten får du nemlig items du må ha får å drepe ham.

 

Mainquesten er jo ment at du skal begynne på med en gang spillet begynner, så for deg så vil nok de første oppdragene der virke litt kjedelige. Når man er ferdig med mainquesten, er man som regel klar til Dagoth Ur. Ta mainquesten du, og go mash him. ;)

Lenke til kommentar

aye, bare en venn som var thief og tok han i level 11 :hmm: brukte backstab

 

jeg tok Hand-to-Hand fordi jeg levler så godt av det, men med det i 100 trenger jeg ikke mer..

 

oki, det er Blades tolker jeg det som. tror jeg vil vente litt med det, og heller skaffe meg god rank i både Fighters, Mages og Thives Guild før jeg begynner med Blades-questene. et lite problem er skills du må ha i visse levler for å kunne advance i f.eks. Fighters, fordi jeg da har Shield som advance-skills og jeg ikke bruker noen av de andre, og med den i level 47 er det nesten ingen jeg kan bestikke for å levle meg.. snart protector though, gleder meg:D

 

takker for svar, MiSP

Lenke til kommentar

Saken er at du KAN ikke gå mot Dagoth Ur før du er ferdig med mainquesten. Du trenger nemlig en spesialarmourbit som heter Wraithguard for å kunne bruke våpnene som dreper Dagoth. Han er udødelig mot alle andre våpen, og hvis du bruker de uten Wraithguard, raser helsa di ned og du dør innen ett minutt.

 

Med mindre du "cheater" og lager tonnevis med potions og drikker de så stats'ene dine boostes til himmels og du klarer å motstå det massive HP-tapet.

Men Mainquesten er faktisk morsom, og mye artigere enn å bare fly rundt i ørska og gjøre quests. Du får et mål å gå etter hele tiden og du blir dratt rundt hele kartet for å prate med forskjellige factions. Du må bli "Hortator" i minst ett Great House (altså gjøre alle missions for de) iløpet av mainquest, i tillegg til å bli Nerevarine i alle factions rundt på kartet. Tror det er 3 forskjellige leirer, og alle har en hel haug med mission før de stoler på deg. Masse å gjøre som sagt :)

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Puzzleboxen er litt ekkel quest, for man blir lurt til å lete gjennom et gigantisk hulesystem, når den faktisk er på ei hylle rett over inngangen til dvergehula. Du finner veien opp på siden av inngangen ett sted (etter du har gått inn), til en plattform høyere opp. Der er Dwemer box'en. Du kan utforske hula så lenge du orker uten å finne noenting..

Lenke til kommentar
Du må bli "Hortator" i minst ett Great House (altså gjøre alle missions for de) iløpet av mainquest, i tillegg til å bli Nerevarine i alle factions rundt på kartet. Tror det er 3 forskjellige leirer, og alle har en hel haug med mission før de stoler på deg.

Du må bli Hortator i alle tre husene (Hlaalu, Redoran og Telvanni), og det innebærer ikke å gjøre alle questene deres (noe du ikke kan uansett, grunnet det faktum at du kun kan melde deg inn i ett av dem). Det er tre tribes ja, de heter Ahemmusa, Zainab og Erabenimsun, men du må ikke gjøre en hel haug med quests for dem heller - det er vel kun et par stykker på hver tribe (med unntak av Ahemmusa, som er "hovedstammen", og dekker en del fler av trial'ene enn bare den tredje).

 

Hvis du står fast et sted, så finner du den desidert beste walkthroughen av mainquesten (og generelt sett alt annet Morrowind-ish) hos The Unofficial Elder Scrolls Pages.

Lenke til kommentar
jo, og en anna ting. (thives) fra Angoth the Jeweler får jeg en quest der jeg skal stjele Boethiah's Pillow Book fra Gandosa Arobar. men jeg finner ikke ut hvor de har gjemt den F**n's boka. har leite lenge nå  :hrm:

4996868[/snapback]

Du finner den i en kiste på soverommet.

 

In case you forgot the way, go from the Entrance through the Guard Quarters, into the Private quarters, and onto the Manor Bedrooms, Right Bedroom behind the screen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...