Gå til innhold

Oprette partisjoner uten å formatere først


Anbefalte innlegg

Jeg har en disk på 300 GB, og har forsøkt å flytte ting jeg vil beholde til andre disker, men sitter fortsatt igjen med 200 GB som jeg ikke har plass til andre steder.

Disken skal stå i en server, og jeg skal installere Windows 2003 på den. Jeg ønsker å ha Windows på en egen partisjon, og lurer derfor på om jeg kan bruke et program til å opprette en partisjon på det ledige området av disken, uten å måtte formatere først. Programmet bør også kunne flytte filene fysisk på disken, slik at det ledige området er sammenhengende og kommer først.

 

Er dette praktisk talt mulig å gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siste v. av PM, 8.1, tar store partsjoner, og det er ingen risiko for å miste data.

Jeg har brukt dette programmet i mange år, og har aldri mistet data.

 

Det kan kanskje være lurt å kjøre Diskkontroll og Defragmentering før du bruker PM, og les i hjelpefilsystemet hvordan du bruker programmet, så skal det gå bra!

Lenke til kommentar

Du skal, etter min mening, ha ganske svære baller hvis du vil tukle med Partition Magic på en disk med 'uerstattelige' data. Har både gode og dårlige erfaringer med dette programmet. Da ville jeg heller kjøpt en liten, billig disk og installert OS på den. Å si at det er risikofritt å bruke PM har vel skarsk strengt tatt ikke dekning for? Kost heller på deg en billig og grei disk, jeg ville ihvertfall ikke risikert å miste uerstattelige ting for å spare noen hundringser.

 

edit:skrivefeil

Endret av inflamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...